jacekp Napisano 1 Stycznia 2011 Share Napisano 1 Stycznia 2011 witam czy ktoś może wie gdzie mogę kupić elementy fototrawione do śmigłowca KA 50 w skali 1/72 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 3 Stycznia 2011 Share Napisano 3 Stycznia 2011 witam czy ktoś może wie gdzie mogę kupić elementy fototrawione do śmigłowca KA 50 w skali 1/72 ? Ciężka sprawa - kiedyś były blaszki z Ukrainy (chyba ACE), ale teraz nie słyszałem, żeby ktoś to sprzedawał. Prędzej dostaniesz żywiczny kokpit PAVLA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfik Napisano 3 Stycznia 2011 Share Napisano 3 Stycznia 2011 Pewnie chodzi o zestaw 7216. Napisz do ACE lub do polskiego IBG może Ci sprowadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekp Napisano 4 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2011 dzięki bardzo za podpowiedż mój zestaw to zvezda 7272 KA 50 SH night hunter a propo wątku może znacie jakieś linki z walkaroundem do tego typu śmigłowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi