jacekp Posted January 1, 2011 Share Posted January 1, 2011 witam czy ktoś może wie gdzie mogę kupić elementy fototrawione do śmigłowca KA 50 w skali 1/72 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stakor1 Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 witam czy ktoś może wie gdzie mogę kupić elementy fototrawione do śmigłowca KA 50 w skali 1/72 ? Ciężka sprawa - kiedyś były blaszki z Ukrainy (chyba ACE), ale teraz nie słyszałem, żeby ktoś to sprzedawał. Prędzej dostaniesz żywiczny kokpit PAVLA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolfik Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Pewnie chodzi o zestaw 7216. Napisz do ACE lub do polskiego IBG może Ci sprowadzą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacekp Posted January 4, 2011 Author Share Posted January 4, 2011 dzięki bardzo za podpowiedż mój zestaw to zvezda 7272 KA 50 SH night hunter a propo wątku może znacie jakieś linki z walkaroundem do tego typu śmigłowca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts