athlon5 Napisano 2 Stycznia 2011 Share Napisano 2 Stycznia 2011 Mój pierwszy tegoroczny modelik T-72 zvezdy w wersji irackiej.Model powstał niejako dla treningu i myślę że podpowiecie mi co należałoby zmienić w następnym. Ja zapewne zauważyliście nie miałem pod ręką odpowienich kalkomani dlatego musiałem ratować się "z ręki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 2 Stycznia 2011 Share Napisano 2 Stycznia 2011 Czerwone uszy lin? Czy to nie przypadkiem cecha pojazdów Izraela? Bardzo podoba mi się układ i kolor obić, zdradzisz jak je robiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 2 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2011 Czerwone uszy lin? Czy to nie przypadkiem cecha pojazdów Izraela? Byćmoże Tomek ale widziałem takie i w Iraku a że mi się podobały to są Co do obić to w zasadzie mój debiut.Wymieszałem brąz z ciennym szarym i namalowałem teraz wydaje mi się ,ze trochę za dużo tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jumo Napisano 2 Stycznia 2011 Share Napisano 2 Stycznia 2011 Podoba mi się model mam jednak mam kilka uwag : gąsienice straszą brązowym kolorkiem powierzchni jezdnej Bryła pojazdu przy tym kolorze jednowymiarowa , przydałby się sie wash . Zróżnicowanie pigmetów tez by nie zaszkodziło. No i obicia .... teraz wydaje mi się ,ze trochę za dużo tego I tu sie z Tobą zgodzę , dodając że rozmieszczenie jest delikatnie rzecz mówiąc przypadkowe.... A tak z ciekawości poza konkursem zapytam czemu beczułka jest niebieska ? Ogólnie rzecz biorąc modelik robi bardzo przyzwoite wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo Napisano 2 Stycznia 2011 Share Napisano 2 Stycznia 2011 Oprócz Izraela i Iraku również Indie malują na czerwono zarówno uszy lin , oraz haki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter Napisano 2 Stycznia 2011 Share Napisano 2 Stycznia 2011 athlon5 - no mi się podoba i to bardzo , a wiesz też dlaczego Powodzenia przy następnym projekcie . Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 2 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2011 Co do beczki-nie mam pojęcia...pewnie brakło im farby lub czasu Zgadzam się niestety ze wszystkimi uwagami ale tak jak mówiłem to moje pierwsze{ nie ostatnie} obicia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi