Ipkinss Napisano 5 Stycznia 2011 Share Napisano 5 Stycznia 2011 Witam! Przedstawiam model samolotu turystycznego RWD-16. Traktowałem go zupełnie relaksacyjnie Bardzo fajnie ożywił kolekcję swoją kolorystyką. Mimo, że większość kolegów uznało go za pokrakę, ja widzę w nim całkiem zgrabny samolocik Szkoda, że latał tak mizernie! Dla zainteresowanych, wątek warsztatowy --> viewtopic.php?t=22841 Pozdrawiam Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 5 Stycznia 2011 Share Napisano 5 Stycznia 2011 Może i wygląd tego samolociku jest dość kontrowersyjny, ale ja osobiście uważam go za jedną z ciekawszych konstrukcji ze stajni RWD. Kolejny raz zabrałeś się za ciekawego Polonika i kolejny raz udało Ci się wykonać całkiem przyjemny modelik. Pochwała należy Ci się przede wszystkim za pomysł i schludne wykonanie. Z modelu na model Twoje prace wyglądają coraz lepiej. Jedynymi mankamentami tego RWD jest oszklenie, które mogłoby być nieco bardziej przejrzyste oraz trochę sztucznawe podwozie i śmigło, którym przydałoby się trochę więcej życia, bo mają nieco zabawkowy wygląd. Cała reszta prezentuje się nader pozytywnie Gratuluję i pozdrawiam! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 5 Stycznia 2011 Share Napisano 5 Stycznia 2011 Mnie się kojaży z kształtem z delfinem .Taki nawet fajny,śmiszny ale ładnie zrobiony No ale teraz wreszcie się weźmiesz za Twojego konkursowego P7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Stycznia 2011 Share Napisano 6 Stycznia 2011 Wygląda śmiesznie, ale zarazem ciekawie Kolorystyka bardzo fajna. Model też fajnie zrobiony ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 7 Stycznia 2011 Share Napisano 7 Stycznia 2011 Fajny szkaradek:piwo:. Czerwony dobrze się wpasował w kolor rejestracji, dobra robota Masz już chyba sporą kolekcję modeli samolotów z polskimi "korzeniami", może wrzuciłbyś wspólną fotkę? Pozdrawiam Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi