RK Napisano 5 Stycznia 2011 Share Napisano 5 Stycznia 2011 To mój pierwszy post na tym forum więc na początek witam wszystkich. Przedstawiam model "Antka" czeskiej firmy Valom w skali 1/48 w ciekawym polskim malowaniu. Model wykonany "z pudła" plus trochę własnej inwencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 6 Stycznia 2011 Share Napisano 6 Stycznia 2011 Zrób lepsze zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 6 Stycznia 2011 Share Napisano 6 Stycznia 2011 Dokładnie jak przedmówca ale model zrobiłeś bomba.Znaczy w mej subiektywnej ocenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzbanek Napisano 6 Stycznia 2011 Share Napisano 6 Stycznia 2011 Zdjęcia...fakt, mogły by być lepsze, ale model wyszedł super, gratuluje podjęcia się tego malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
łysy Napisano 6 Stycznia 2011 Share Napisano 6 Stycznia 2011 niestety na podstawie tych zdjęć nic się nie da powiedzieć o wykonaniu tego modelu !!! Zrób lepsze zdjęcia, kilka zbliżeń wykonaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 6 Stycznia 2011 Share Napisano 6 Stycznia 2011 Zbliżenia i lepsze zdjęcia przydałyby się, ale wygląda obiecująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 6 Stycznia 2011 Share Napisano 6 Stycznia 2011 Przyłączam się do prośby przedmówców. Prosimy o lepsze i większe zdjęcia wraz ze zbliżeniami detali Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 6 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2011 Na dniach postaram się zrobić i wstawić lepsze zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 8 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2011 Wstawiam kilka nowych zdjęć. Mam nadzieję że są lepsze Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with Uploaded with ImageShack.us Uploaded with Uploaded with Uploaded with [url=http://imageshack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 8 Stycznia 2011 Share Napisano 8 Stycznia 2011 fajniusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Stycznia 2011 Share Napisano 8 Stycznia 2011 Mnie najbardziej po oczach gryzą cylindry Ale oprócz tego to model gites Dobra robota ;) Ten egzemplarz gościł na ost. Pikniku Lotniczym Kraków-Czyżyny o ile dobrze pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 8 Stycznia 2011 Share Napisano 8 Stycznia 2011 Wszystko pięknie, ładnie, ale oszklenie kokpitu strasznie nierówno pomalowane Silnik i śmigło również mogłyby wyglądać nieco lepiej. Poza tymi kilkoma elementami jest całkiem fajnie Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 8 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2011 No przyznaję że osłona mi nie wyszła. Maskowałem ją maskolem i nie wyszło zbyt równo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duszek Napisano 13 Stycznia 2011 Share Napisano 13 Stycznia 2011 Fajny antek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi