sebahol Napisano 7 Stycznia 2011 Share Napisano 7 Stycznia 2011 Witam kolegow.Jest to moj pierwszy gotowy model od ponad 10 lat kiedy to wiecej mialem na to czasu.Pisze bez Polskich znakow bo vista holenderska jest.Pozdrawiam i zapraszam do komentarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebahol Napisano 7 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2011 linki created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 7 Stycznia 2011 Share Napisano 7 Stycznia 2011 Witam Ladny modelik ciekawe malowanie Bloto na bakach mi sie nie podoba i podnosnik taki nieskonczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macotra21 Napisano 8 Stycznia 2011 Share Napisano 8 Stycznia 2011 Ladny model zwlaszacza ze moje po troche dluzszej przerwie nie wychodzily mi tak dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebahol Napisano 8 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2011 Troszke mnie ponioslo z tym blotkiem to sie usunie bez zadnych problemow bo to prawdziwa ziemia troszke wody i problem znika.Podnosnik rzeczywiscie mi umkna uwadze.Niestety takie sa uroki zaczynania od nowa:)Nastepne modele mam nadzieje ze bede lepsze bo zaopatrzylem sie juz we wszystkie potrzebne materialy.Niedlugo zaczynam PzKpfw I od Dragona.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
General Napisano 9 Stycznia 2011 Share Napisano 9 Stycznia 2011 Kolega mnie uprzedził ;-), bo mam na warsztacie dokładnie ten sam model od Tamki, w tej samej skali, ba nawet z tym samym numerem bocznym. W przyszłym tygodniu skończę i zapodam foty. Model wyszedł znakomicie. Fajne błocko na kołach i w ogniwach gąsek no i cała reszta. Mam tylko jedną uwagę. Kalki trochę się świecą i jakby za bardzo się wyróżniają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 9 Stycznia 2011 Share Napisano 9 Stycznia 2011 Troszke mnie ponioslo z tym blotkiem to sie usunie bez zadnych problemow bo to prawdziwa ziemia troszke wody i problem znika.Podnosnik rzeczywiscie mi umkna uwadze.Niestety takie sa uroki zaczynania od nowa:)Nastepne modele mam nadzieje ze bede lepsze bo zaopatrzylem sie juz we wszystkie potrzebne materialy.Niedlugo zaczynam PzKpfw I od Dragona.Pozdrawiam Po co sciagac ja bym dolozyl tylko tak bym sie staral zrobic zeby nie wygladalo jak od linijki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebahol Napisano 9 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2011 Z ta kalkomania to nie wiem czemu az tak sie swieci.Nakladana byla na lakier blyszczacy potem 2 warstwa i na koniec matowy lakier.Moze dlatego ze to lakier revella.Teraz mam inne lakiery i zobaczy sie jak z tymi wyjdzie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 10 Stycznia 2011 Share Napisano 10 Stycznia 2011 To co napisali przedmówcy. Na pewno in minus sposób nałożenia błota, gdzie na pojeździe dosłownie widać maźnięcia pędzlem, a nadto srebrzące się kalki. Oprócz lakierów używaj płynów do nakładania kalkomanii. Plus za kamuflaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebahol Napisano 10 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2011 Dziekuje za opinie.Mam nadzieje ze nastepne modele beda lepsze.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duszek Napisano 13 Stycznia 2011 Share Napisano 13 Stycznia 2011 Fajne błotko na tej jagdpanterze. Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 14 Stycznia 2011 Share Napisano 14 Stycznia 2011 ja kalki kładę na sidoluks i potem sidoluks już punktowo i nigdy nie swieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi