sobieski Napisano 9 Stycznia 2011 Share Napisano 9 Stycznia 2011 Witam serdecznie ponownie. Idąc za ciosem chciałbym pochwalić się i posłuchać co sądzicie na temat innej scenki (w zasadzie podstawki i modelu). Jest to Sherman UMa wykonany praktycznie bez przeróbek, dodałem jednak lufkę od RB trochę drutów na uchwyty i narzędzia i jakąś żywiczną plandeke za wierzą. podobnie jak w przypadku Garbusa, docelowo do włazu ma trafić jakiś ludek (kiedyś-jak w końcu go pomaluję. Czołg nie ma jeszcze zamontowanych km-ów i anteny, jednak mimo to chciałem go zaprezentować. Zastanawiam się tylko czy nie przemalować ramki na ciemniejszy kolor? Z góry sorka jeśli niektóre zdjęcia są nie najlepsze. A oto i główny bohater: oraz zdjęcia samej podstawki: Chętnie posłucham co o tym sądzicie, w końcu trzeba zacząć rozwijać warsztat swoich technik - a co działa lepiej niż konstruktywna krytyka )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 9 Stycznia 2011 Share Napisano 9 Stycznia 2011 Przy tej wielości fotografii, wybacz, nie skomentuję szczegółów modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 10 Stycznia 2011 Share Napisano 10 Stycznia 2011 Broń Boże, żebym był "szermanologiem", powiem więcej - nie jestem "szermanologiem", ale Ciotka Jemima kojarzy mi się z czołgiem toczącym przed sobą dwa olbrzymie, metalowe koła do likwidacji min... Zdjęcia - rzeczywiście mikre, no i wspaniałe linki do fotosika. pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sobieski Napisano 10 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2011 Dzięki grzesioj, wychodzi moja niewiedza, sądziłem że "Aunt Jemima" to nazwa czołgu, ale dzięki tobie wiem już coś więcej. W takiej sytuacji nie pozostaje mi nic innego jak zmontowanie i założenie trału. Jednak się troszkę pospieszyłem, ale nic. Zestaw zostanie uzupełniony i obfotografowany a zdjęcia zaktualizuje. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 12 Stycznia 2011 Share Napisano 12 Stycznia 2011 Podoba mi się od 4tego zdjęcia w dół. Choć ta roślinność bardziej przypomina egzotyczne kraje, a nie Europę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi