Peter_D Napisano 16 Stycznia 2011 Share Napisano 16 Stycznia 2011 Czołem Gdybyście byli zainteresowani takim czymś ;) Trochę fotek: Oraz link do źródła wraz z opisem. http://galaxykits.com/modele.php?model/502/Zerg_Hydralish_130_Academy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter Napisano 17 Stycznia 2011 Share Napisano 17 Stycznia 2011 O kurde - fajne to jest Co prawda zergowie nie są moją ulubioną rasą ale świetnie, że jest chociaż hydra. Co prawda nie szukałem ale gdyby był zealot to biorę do strzału . Może pojawi się cała seria SC to można by zrobić bardzo fajną dioramke . Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 17 Stycznia 2011 Share Napisano 17 Stycznia 2011 To wznowienie? Czy z rynku wtórnego? Wygląda nieźle....chociaż nidgy nawet pierwowzoru nie widziałem Piter- academy robiło tyż jakiegoś kosmicznego piechociarza z tejże gry... ale ładnych parę lat nie było tego w ofercie firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 17 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2011 Wznowienia nigdy nie było, ten model jak i Marines to wszystko z pierwszego tłoczenia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi