kuba2507 Napisano 16 Stycznia 2011 Share Napisano 16 Stycznia 2011 Witam Po ukonczeniu SLR i R32 postanowilem poprzegladac co jeszcze mam zaczetego. No i trafilem na karton z R34, ktory zaraz wpadl w moje rece. Przejzalem czy wszystko jest, podreperowalem karoserie, zmylem stara farbe no i pomalowalem. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 17 Stycznia 2011 Share Napisano 17 Stycznia 2011 Fajnie się prezentuje ten kolorek. Będzie jeszcze pewnie potrzebował polerki i wosku, ale początki są całkiem, całkiem Jakie będzie wnętrze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 17 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2011 No niestety bez polerki sie nie obejdzie... A co do wnetrza to bedzie prawdopodobnie czarno-czerwone, no chyba ze ktos bedzie mial jakis inny pomysl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 17 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2011 Co wy na takie nastawienie kol?? Felgi zostana z orginalnego skyline z tego powodu ze juz mam 2 auta z felgami z Nissmo... Pomaluje je w czarny polysk i zastanawiem sie czy ich jakos nie przerobic ale nie mam pomylu jak. no i do srodka trafi prawdopodomnie jakas klatka. pozdrawiam aaa i nie patrzcie na tarcze i inne czesci po za karoseria bo sa z rozbitego skyline. Sluza tylko jako czesci do przymiarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michi-232 Napisano 17 Stycznia 2011 Share Napisano 17 Stycznia 2011 Nono zaiste zacny projekt się szykuje. Czy ten kolorek to midnight purple? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 17 Stycznia 2011 Share Napisano 17 Stycznia 2011 Co wy na takie nastawienie kol?? Felgi zostana z orginalnego skyline z tego powodu ze juz mam 2 auta z felgami z Nissmo... Pomaluje je w czarny polysk i zastanawiem sie czy ich jakos nie przerobic ale nie mam pomylu jak. no i do srodka trafi prawdopodomnie jakas klatka. Bardzo podobają mi się te felgi i to nawet bez przeróbek, ale czy muszą koniecznie być czarne ? Może jakiś inny nieco żywszy kolorek ? Niestety na zbliżeniach karoserii widać paprochy na lakierze Spróbuj robić zdjęcia na jednolitym kolorystycznie tle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 17 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2011 Hehe te paprochy to osiadly juz po wyschnieciu karoserii tak ze nie jest zle wystarczy przetrzec. Co do koloru felg hmmm jaki ty proponujesz?? michi-232 Nie to nie jest niestety midnight purple... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 17 Stycznia 2011 Share Napisano 17 Stycznia 2011 Jakiś fiolet, niebieski, albo może coś pastelowego ? Nie potrafię zbyt dobrze zdefiniować koloru karoserii więc jest mi trochę trudno dobrać. Ty widzisz karoserię na żywo. Chodzi po prostu o to, że robiąc czarne felgi, przypieczętujesz jakby jego smutnawy wygląd. Przydałoby się go jakoś przełamać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 17 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2011 Hmmmm ciezki temat. Co do koloru to jest on czarny polysk tylko w jak swiatlo pada to ukazuja sie drobinki perly... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtuch007 Napisano 17 Stycznia 2011 Share Napisano 17 Stycznia 2011 ja bym zostawił felgi takie jak są lub jakiś tzw. 'oczojebny' kolorek. pochylenie też jak najbardziej gratuluje lakieru, poprostu powala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 17 Stycznia 2011 Share Napisano 17 Stycznia 2011 Felgi? może zrób tak że pomaluj wszystko na czarno oprócz zewnętrznych cześć ramion, myślę że wiesz o co chodzi No i jakoś nie widzi mi się ten nastaw skyline ma chyba wystarczająco dobre prowadzenie i bez tego, ale to tylko moje odczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 18 Stycznia 2011 Share Napisano 18 Stycznia 2011 skyline ma chyba wystarczająco dobre prowadzenie i bez tego, ale to tylko moje odczucia. O kurczę! Prowadziłeś Sky`a?! Nie no żart Ogólnie R-34 jako samochód mi sie bardzo podoba, twój model również zaczyna mi się podobać. Świetny kolor wybrałeś! Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 18 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2011 Witam maly update. Poczadki klatki: Chce zrobic jeszcze te poprzeczki co ida kolo progu ale problem jest w tym ze pozniej nie wsadze fotela bo bedzie za ciasno miedzy tapicerka a fotelem... Dlatego chyba z nich zrezygnuje chyba ze mi cos do glowy przyjdzie. No i 2 kolory felg. Biala i Czarna. Ja obstawiam na biala bo fajnie wygla z bialym kolem. Co wy na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 18 Stycznia 2011 Share Napisano 18 Stycznia 2011 Felgę daj białą lepiej wygląda, możesz powiedzieć z czego klatkę zrobiłeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 18 Stycznia 2011 Share Napisano 18 Stycznia 2011 E tam czarna lepsza A tą poprzeczkę może zrób poprostu z cieńszej rurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 18 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2011 Co do felg beda biale zawsze przeciez mozna przemalowac albo inne zamowic. A klatka powstala w patyczkow do uszu. Juz tez myslalem ale problem w tym ze musze przerobic tapicerke a tego nie chce robic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 18 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2011 Klatka skonczona. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 4 Lutego 2011 Autor Share Napisano 4 Lutego 2011 Witam. Po baaaaardzo dlugich poszukiwaniach felg zostalem zmuszony do kupienia paru innych modeli z czego jeden zostanie dawca felg( do ktorego bede musial pozniaj czegos szukac...). Do zakupow dolaczam fotele, pasy, zapiecia i flok(bedzie to moja pierwsza proba). I znalazlem w zbiorach tez kierownice ktora bede montowal z racji tego ze auto zostaje przygotowane do TimeAtack. Nowe opony wydaja mi sie za ''wysokie'' dlatego dam oryginalne z r34. Felgi beda oczywiscie na bialo malowane. Niestety kalki sa czarne a nie niebieskie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 13 Lutego 2011 Autor Share Napisano 13 Lutego 2011 Moje pierwsze ''karbonowanie''. Wydaje mi sie, ze nie wyszlo az tak zle... Jeszcze pojdzie na to klar i cala karoseria zostanie wypolerowana. Fotki: Komentarze mile widziane. P.S. Moze jutro przyjdzie moj namiot bezcieniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 13 Lutego 2011 Share Napisano 13 Lutego 2011 Ładnie wygląda ten karbon, koło też bardzo ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 13 Lutego 2011 Share Napisano 13 Lutego 2011 Fajnie wyszedł karbon, jednak usuń go z wnęki na tablicę bo dziwnie to wygląda Nie ma to jak TE-37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akryl Napisano 13 Lutego 2011 Share Napisano 13 Lutego 2011 Jeśli będzie to tablica zakryje, a jak nie to naprawdę usuń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 13 Lutego 2011 Autor Share Napisano 13 Lutego 2011 Dlatego zostawilem bo tam bedzie rejestracja i zakryje to calkowicie. Nie usunolem tego bo sie balem ze krzywo odetne ten kawalek i cala robota pojdzie sie sypac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 13 Lutego 2011 Share Napisano 13 Lutego 2011 A no to jak zakryje to tablica to nie ma tematu Jest git majonez jak na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.KOWAL Napisano 13 Lutego 2011 Share Napisano 13 Lutego 2011 Wygląda świetnie na tych TE-37. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi