Skocz do zawartości

Odnośniki do www...zdjęcia, i rysunki...

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

na tej stronie military photos od grzegorza(z polskimi jednostkami) najlepszy jest awatar takiego pana jak wholagun.......nie bede go tutaj pokazywal bo nie wiem czy wypada

• 3 weeks later...
  • Odpowiedzi 66
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• 3 months later...
  • 4 months later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Napisano

Witam

Dziś dołożyłem dział z pojazdami. Znajdują się w nim pojazdy Abrams (moje oczko w głowie), Bradley, M113, AVV-7, Hummer oraz inne. Wiem, że znowu amerykańskie, ale obiecuję w przyszłości dołożyć więcej. Głównie II-go wojenne. Staram się zamieszczać zdjęcia o jak najlepszej jakości i rozdzielczości.

http://www.moje-hobby.4nt.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=168&Itemid=31

Zapraszam i pozdrawiam

Samik

P.S. Najbardziej jestem zadowolony z fotek Abramsów. Od zawsze podobały mi się te czołgi. To jest również najczęściej sklejany i kolekcjonowany czołg u mnie.

Napisano

Fajne fotki.Z amerykańskich pojazdów podobają mi się tylko Bradley`e, natomiast Abramsy nigdy mi się nie podobały, moim zdaniem są przereklamowane i brzydkie - zwłaszcza wieża oglądana z boku-taki kloc Wole Merkave

• 1 month later...
Napisano

Cześć

Podaje link do strony na której jest dużo zdjęć pojazdów (szczególnie USA). Aby znaleść zdjęcia należy wpisać w wyszukiwarkę typ pojazdu, na przykład LAV-25. W przypadku tego pojazdu to jest ich bardzo dużo wraz z opisem gdzie zdjęcie zostało wykonane i z jakiej jednostki pojazd pochodzi.

Polecam

http://www.dodmedia.osd.mil/

Napisano

ten link dobry jest nie tylko do pojazdów, to również mekka dla wielbicieli okrętów

Jędrek

• 1 month later...
  • 2 months later...
Napisano

na tej stronce jest bardzo duża ilość materiałów od monografii czołgów, dział samobieżnych, po historie i szlaki bojowe WSZYSTKICH dywizji SS, armii sowieckiej, jak ktoś zna widawnicwa Osprey, Militaria.... zresztą POLECAM! I niech nikogo nazwa nie zmyli:

www.thule-italia.net

• 6 months later...
  • 3 weeks later...
Napisano

Ta strona wydaje mi się trochę mało wiarygodna... klik!

Te polskie oznaczenia to jakieś takie trochę lewe są... Od kiedy u ruskich był orzeł z koroną? Sam wzór orła tez nie taki. Innych takich kwiatków pewnie jest więcej.

• 3 weeks later...
Napisano
Grześ czy Ty przypadkiem na NFOW nie grasujesz czasami?
Czasem... ale linki to raczej z czapki wstawiam... jak sobie coś np przypomnę... Bo zobaczę...

Linki o sprzęcie z by wschód mam raczej wszystkie.....

Napisano

A posiadasz może linki do zdjeć i planów DOT-ów z wieżami człgowymi? Wiem, że budowano je do połowy lat 70'.