Gość Napisano 18 Stycznia 2011 Share Napisano 18 Stycznia 2011 Jako mój kolejny model wybrałem samolot: B-25 Mitchell http://mojehobby.pl/airfix-04005-north-american-b-25-mitchell-p-1-1361144.html Bardzo proszę abyście napisali mi potrzebny do jego wykonania zestaw farbek, malowanie będzie to z pudełka.Model również robiony prosto z pudła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 18 Stycznia 2011 Share Napisano 18 Stycznia 2011 Na stronie sklepu masz zdjęcia instrukcji a na nich numery farbek Humbrol jakie są potrzebne do pomalowania modelu. Nie chce tutaj być złośliwy ,ale zanim założysz następny temat pomyśl trochę i może włóż trochę własnej inicjatywy a nie czekaj że wszystko będziesz miał podane na tacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 18 Stycznia 2011 Share Napisano 18 Stycznia 2011 Seba litości. Masz wszystko na zdjęciach (opisane cyferkami, na diagramach montażowych, farby z palety humbrola). Nie zadawaj do każdego modelu takich pytań bo zaczniesz ludziom grać na nerwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Stycznia 2011 Share Napisano 18 Stycznia 2011 Dobra dobra. Już wszystko ok. Bez nerwów panowie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi