cloner16 Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 (edited) Witam! Tak jak obiecałem. Nie potrafię ocenić jakości wypraski ,ponieważ to pierwszy samolot od 10 ,a może i więcej ,więc nie jestem obeznany w tej dziedzinie. Pozostawiam to wam Z zewnątrz. Na pierwszy rzut oka. W środku pięćdziesięciostronicowa broszurka z dokumentacją. Wszystko wygląda na profesjonalnie wykonane. Chwila... podwójne okna. Wygląda dość dziwnie. Plastik jest nierówny ,posiada wadę. Nie jest jednolity. Jestem ciekaw jak będzie to wyglądało na gotowym modelu Ogólne wrażenie pozytywne,ale wszystko rozliczy warsztat. Pozdrawiam P.S.Chyba kupię nowy aparat... komórkowy Edited January 20, 2011 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDisneyland Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Wygląda ciekawie...zastanawia mnie, dlaczego mamy aż tak liczne połówki kadłuba [dwie kompletne, dwie bez dziobu]? Jakaś różnica w wersji? Pokazałbyś jeszcze ze dwa obrazki z instrukcji i schematów malowania - i byłoby git Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek172 Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Te bez dziobu służą jako przedział transportowy, który po złożeniu wklejamy w "właściwe" połówki kadłuba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arek17 Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Dzieki za boxa. Wygląda interesującą, taki mniejszy hercules . Musze sobie go sprawić. Fajna faktura scian przedziału transportowego wygląda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDisneyland Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 jacek172, dzięki za wyjaśnienie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts