cloner16 Napisano 20 Stycznia 2011 Share Napisano 20 Stycznia 2011 (edytowane) Witam! Tak jak obiecałem. Nie potrafię ocenić jakości wypraski ,ponieważ to pierwszy samolot od 10 ,a może i więcej ,więc nie jestem obeznany w tej dziedzinie. Pozostawiam to wam Z zewnątrz. Na pierwszy rzut oka. W środku pięćdziesięciostronicowa broszurka z dokumentacją. Wszystko wygląda na profesjonalnie wykonane. Chwila... podwójne okna. Wygląda dość dziwnie. Plastik jest nierówny ,posiada wadę. Nie jest jednolity. Jestem ciekaw jak będzie to wyglądało na gotowym modelu Ogólne wrażenie pozytywne,ale wszystko rozliczy warsztat. Pozdrawiam P.S.Chyba kupię nowy aparat... komórkowy Edytowane 20 Stycznia 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 20 Stycznia 2011 Share Napisano 20 Stycznia 2011 Wygląda ciekawie...zastanawia mnie, dlaczego mamy aż tak liczne połówki kadłuba [dwie kompletne, dwie bez dziobu]? Jakaś różnica w wersji? Pokazałbyś jeszcze ze dwa obrazki z instrukcji i schematów malowania - i byłoby git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek172 Napisano 20 Stycznia 2011 Share Napisano 20 Stycznia 2011 Te bez dziobu służą jako przedział transportowy, który po złożeniu wklejamy w "właściwe" połówki kadłuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 20 Stycznia 2011 Share Napisano 20 Stycznia 2011 Dzieki za boxa. Wygląda interesującą, taki mniejszy hercules . Musze sobie go sprawić. Fajna faktura scian przedziału transportowego wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 20 Stycznia 2011 Share Napisano 20 Stycznia 2011 jacek172, dzięki za wyjaśnienie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi