p_bladek Napisano 3 Lutego 2011 Share Napisano 3 Lutego 2011 Trzeba było przed malowaniem położyc surfacer. Teraz pozostaje Ci jedynie osłabić przyczepnośc tasmy "paluchami" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 3 Lutego 2011 Autor Share Napisano 3 Lutego 2011 Na sąsiednim forum poradzono mi, żeby kłaść na goły plastik, bo z racji agresywnego rozcieńczalnika ta farba "wgryza się". Podkład z Humbrola pogryzła, ale gołego plastiku się nie trzyma. No cóż, teraz już niestety za późno. Ale będę pamiętał w przyszłości W ogóle mam mały dramat, bo mi grzbiet kadłuba nitro zniszczył. Położyłem go na suchą gąbkę, a sucha gąbka była na rozlanym rozcieńczalniku, czego nie zauważyłem :( Mam nadzieję, że uda mi się to naprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 18 Lutego 2011 Autor Share Napisano 18 Lutego 2011 Model ukończony, zapraszam do galerii: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi