Marcin93 Napisano 24 Stycznia 2011 Share Napisano 24 Stycznia 2011 Witam. Tak niesmiało wstawiam galerie tego co udało mi się ukończyć nie dawno. Model sklejony "z pudła", bez dodatków własnych. Malowanie KFOR, rok-producent nie podaje. Czekam na opinie, krytykę i porady Pozdrawiam Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rvlt_n616 Napisano 24 Stycznia 2011 Share Napisano 24 Stycznia 2011 Witam, pomarudze troche... bandaże pomalowane tylko od zewnętrznej strony i brak filtra (chyba). Pozatym OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 24 Stycznia 2011 Share Napisano 24 Stycznia 2011 Co to za farba ta zielona? Wydaje mi się bardzo udatna dla Brytoli. A czemu nie malowanie z ćwiczeń w Drawsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin93 Napisano 24 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2011 Co to za farba ta zielona? Wydaje mi się bardzo udatna dla Brytoli.A czemu nie malowanie z ćwiczeń w Drawsku? Już odpowiadam, farba to Gunze H405 Olive Green. Malowanie takie, ponieważ podobały mi się kalki Filtr jest, ale bardzo słaby, za mocno go starłem dla tego nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 24 Stycznia 2011 Share Napisano 24 Stycznia 2011 bardzo ładny model, to jeszcze podstawka i ludziki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jumo Napisano 24 Stycznia 2011 Share Napisano 24 Stycznia 2011 Bardzo ładny modelik , z uczuciem wytytłany . Sam popełniłem takiego ale w/Bar Armour nawet przyjemnie się go składało , pęta sie jeszcze gdzieś po forum. Mam tylko jedną uwagę gaśnice powinny być czerwone . http://data.primeportal.net/tanks/david_hale/challenger2/P5230008.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin93 Napisano 26 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2011 Mam tylko jedną uwagę gaśnice powinny być czerwone . http://data.primeportal.net/tanks/david_hale/challenger2/P5230008.jpg Wiem, zauważyłem to dopiero gdy skończyłem model Dziękuje za pozytywne komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi