SOPOL73 Napisano 25 Stycznia 2011 Share Napisano 25 Stycznia 2011 Model bardzo przyjemny w budowie. Nie jestem z niego zbytnio zadowolony, ale postanowiłem że go wystawię w galerii. Ma bardzo poważny błąd merytoryczny - konstrukcyjny. Klapy podwozia przy kadłubie są odwrotnie wklejone!!! , że to na CA to nie chce mi się już grzebać bo straty mogą być gorsze. Generalnie model bardzo wdzięczny w budowie i godny polecenia. Wada modelu poważna, ale mimo tego nie rzuca się odrazu w oczy. [/img] Uwagi mile widziane 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 26 Stycznia 2011 Share Napisano 26 Stycznia 2011 Nie jestem z niego zbytnio zadowolony, ale postanowiłem że go wystawię w galerii. Ten jest najładniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 26 Stycznia 2011 Share Napisano 26 Stycznia 2011 Przepiękny... cudne przebarwienia, nienachalnie pobrudzony... i bardzo ładna faktura farby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 26 Stycznia 2011 Share Napisano 26 Stycznia 2011 No weź je odklej i przeklej jak powinno być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 26 Stycznia 2011 Share Napisano 26 Stycznia 2011 Jest ładny, nawet bardzo ładny. Nawet nie widać, że to 72 Nie wiem czy mam w swoich zasobach jakieś zdjęcia tego egzemplarza, ale sprawdzę gdyż przy takich zabrudzeniach nieco brakuje obić lakieru. Robiłeś model na podstawie zdjęć ? Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 26 Stycznia 2011 Share Napisano 26 Stycznia 2011 Gdzieś mi się o uszy obiło że spód osłony silnika NMF powinien być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 26 Stycznia 2011 Share Napisano 26 Stycznia 2011 Jest ładny, nawet bardzo ładny. Nawet nie widać, że to 72 Ja w ogóle myślałem że to 1/48 zanim przeczytałem twojego posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rercz Napisano 26 Stycznia 2011 Share Napisano 26 Stycznia 2011 Bardzo ładny, wyważone brudzenie, podoba mi się Może bym trochę opony ubłocił, ale niekoniecznie, bo może lądował w deszczu I plus za 1:72. Aha a gdzie drut antenowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SOPOL73 Napisano 27 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2011 Aha a gdzie drut antenowy? Postaram się by był ale jak odpalę warsztat. Robiłeś model na podstawie zdjęć ? Na podstawie instrukcji, schamatów malowania w necie i podglądałem modele na forach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi