MWALLO Napisano 26 Stycznia 2011 Share Napisano 26 Stycznia 2011 Witam! Model praktycznie gotowy trzeba tylko podmalować kilka detali oraz podbrudzić plandekę. Kilka przedwczesnych fotek: Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staszkov Napisano 26 Stycznia 2011 Share Napisano 26 Stycznia 2011 Model mi się bardzo podoba, ale to obłocenie z tyłu na burcie paki wygląda jak odpryski farby, mimo to, model fajowy sam chciałbym tak umieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polch Napisano 26 Stycznia 2011 Share Napisano 26 Stycznia 2011 Świetny Opel Ci wyszedł! Bardzo realistyczne to brudzenie przy tylnych kołach. Czym je robiłeś jeśli można zapytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 26 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2011 Oczywiście, że można. To nowe specyfiki AKinteractive. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sokół Napisano 26 Stycznia 2011 Share Napisano 26 Stycznia 2011 Super model Michał jakby co to do zobaczenia w Bytomiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adelajda Lebioda Napisano 27 Stycznia 2011 Share Napisano 27 Stycznia 2011 gratuluję udanego modelu. Nie wiem czy nie lepiej go wykonałeś niż sam Migel, na którym się wzorowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz_76 Napisano 28 Stycznia 2011 Share Napisano 28 Stycznia 2011 ..doskonała robota.Bardzo fajnie ci to wyszło. Nawet sam Migel może się zacząć martwic o konkurencje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 29 Stycznia 2011 Share Napisano 29 Stycznia 2011 Cześć. Furo simpatico! Trochę te biele Ci nie wyszły. Pdobają mi się wyczute obicia i opryski. Bardzo porządny model. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 29 Stycznia 2011 Share Napisano 29 Stycznia 2011 Model w twoim wykonaniu bardzo mi się podoba, chciałbym tak umieć pomalować pojazd w białe kamo A fakt, że wzorowałeś się na modelu Mig-a zupełnie mi nie przeszkadza, model broni się sam i to jest najważniejsze, gratulacje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apsik41 Napisano 29 Stycznia 2011 Share Napisano 29 Stycznia 2011 Cudowny, OPEL ma czym się chwalić. Ty również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 31 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2011 (edytowane) Model ukończony: Pozdrawiam Michał Edytowane 31 Stycznia 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 31 Stycznia 2011 Share Napisano 31 Stycznia 2011 Bardzo ładny. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 31 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2011 Dziękuje wszystkim za zainteresowanie tematem oraz pozytywny odbiór mojej pracy. Dla wszystkich duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 31 Stycznia 2011 Share Napisano 31 Stycznia 2011 malowanie urzekające ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawcio24 Napisano 1 Lutego 2011 Share Napisano 1 Lutego 2011 Coś pięknego ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WARATAH Napisano 1 Lutego 2011 Share Napisano 1 Lutego 2011 Niezle, ale ja bym takim zlomem nie pojechal;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AFI Napisano 1 Lutego 2011 Share Napisano 1 Lutego 2011 Model zrobiony swietnie, moje gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 1 Lutego 2011 Share Napisano 1 Lutego 2011 Coś pięknego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 1 Lutego 2011 Share Napisano 1 Lutego 2011 Jeszcze raz się pozachwycam (to u mnie marudy rzadkość ) Nie częto na forach widzi się model sensownie poobjany i zbrudzony. Ładnie to zróżnicowałeś i porozkładałeś. Naprawdę fajny. Dioramka by się prosiła. Trochę psuje efekt nadmierne zabrudzenie bocznych szyb. Przy tym oświetleniu co masz na wiekszości fot są całkowicie mleczne. Powoduje to efekt ogólnego zmulenia. Ot takie subiektywne odczucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi