Adelajda Lebioda Napisano 27 Stycznia 2011 Share Napisano 27 Stycznia 2011 (edytowane) Witam, Jestem Raff - pierwszy raz na forum. Do tej pory przyglądałem się Waszym wspaniałym pracom i podziwiałem. Dziś odwrotnie - oglądajcie i oceniajcie moje prace. Na pierwszy rzut moja ulubiona tematyka - pojazdy z okresu WW2 - mercedes L4500. pozdrawiam! Edytowane 27 Stycznia 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 27 Stycznia 2011 Share Napisano 27 Stycznia 2011 cześć. no a gdzie te fotki twoich modeli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 27 Stycznia 2011 Share Napisano 27 Stycznia 2011 wrzuć foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 27 Stycznia 2011 Share Napisano 27 Stycznia 2011 Czołem ! Witam szczególnie, też się lubuję w kołowcach. I też jak pozostali, czekam na foty. Chyba, że pomalowany przeźroczystą farbą i nie widać Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 27 Stycznia 2011 Share Napisano 27 Stycznia 2011 kamo takie dobre ze on tam jest a go nie widzisz ; ) wrzuc foty ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adelajda Lebioda Napisano 27 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2011 sorki, najważniejszego nie dodałem - naprawiam niedopatrzenie http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e52768fdcc4d7cd3.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/91b20bbfedd2ea8d.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fdb1956c8bb94a79.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 27 Stycznia 2011 Share Napisano 27 Stycznia 2011 Ho, ho hooo Świetny model, wywal ten znaczek merca z chłodnicy i super będzie. Ogólnie zawalony bardzo ładnie. Dobrze, że go pokazałeś. Bardzo ładny model. Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 27 Stycznia 2011 Share Napisano 27 Stycznia 2011 Nie wrzucaj linków tylko foty, pobierając odpowiedni link i wklejając w tekst posta: Model wypasiony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 27 Stycznia 2011 Share Napisano 27 Stycznia 2011 super modelik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 3 Lutego 2011 Share Napisano 3 Lutego 2011 Piękna robota Moje Gratulacje! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adelajda Lebioda Napisano 3 Lutego 2011 Autor Share Napisano 3 Lutego 2011 dziękuję za komentarze i oceny mojej pracy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 3 Lutego 2011 Share Napisano 3 Lutego 2011 Świetny, bardzo mi się podoba, tylko tak dalej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adelajda Lebioda Napisano 3 Lutego 2011 Autor Share Napisano 3 Lutego 2011 dzięki, Bonaparte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus92 Napisano 4 Lutego 2011 Share Napisano 4 Lutego 2011 Lubie kołowce i ten naprawdę fajna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Szymański Napisano 4 Lutego 2011 Share Napisano 4 Lutego 2011 Witam Przy okazji trafiłem na Woroszyłowca w wykonaniu Adelajdy Lebiody :-) I ten model dużo bardziej mi sie podoba :-) Do poogladania pod ostatnim linkiem do fotosika , model super !!!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adelajda Lebioda Napisano 4 Lutego 2011 Autor Share Napisano 4 Lutego 2011 zachęcam też do obejrzenia kolejnego - sd.kfz 11 'afrykańczyk' . Także pod patronatem AL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 5 Lutego 2011 Share Napisano 5 Lutego 2011 Jak dla mnie bomba, bardzo ładne ślady eksploatacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi