Milkacz Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 kupiłem jakiś czas temu małą śmieszną sprężarkę MA-1000 niestety po miesiącu użytkowania, przestał działać filtr (ten taki "odwadniający) no i jest problem bo nie da się malować :(. Pomysły mam dwa. 1- zreperować filtr o dorobić większy zbiornik sprężający 2- dorobić do butli nurkowej reduktor i przejście na aerograf . Wyeliminowało by to problem wilgoci zupełnie. Czy ktoś z was pruboował takich zabiegów z butlami nurkowymi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majek Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 Hmm... Ja bym naprawil odwilzacz... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milkacz Posted March 28, 2007 Author Share Posted March 28, 2007 ok a w jaki sposób go naprawić i przy okazji usprawnić ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majek Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 Kupujac nowy za 15 zlotych... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisowski Posted March 31, 2007 Share Posted March 31, 2007 kupiłem jakiś czas temu małą śmieszną sprężarkę MA-1000 niestety po miesiącu użytkowania, przestał działać filtr (ten taki "odwadniający) no i jest problem bo nie da się malować :(. Pomysły mam dwa. 1- zreperować filtr o dorobić większy zbiornik sprężający 2- dorobić do butli nurkowej reduktor i przejście na aerograf . Wyeliminowało by to problem wilgoci zupełnie. Czy ktoś z was pruboował takich zabiegów z butlami nurkowymi? kiedyś w" modelfanie"dokładnie to przerabiali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milkacz Posted April 1, 2007 Author Share Posted April 1, 2007 ok dzięki za inf. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts