Milkacz Napisano 28 Marca 2007 Napisano 28 Marca 2007 kupiłem jakiś czas temu małą śmieszną sprężarkę MA-1000 niestety po miesiącu użytkowania, przestał działać filtr (ten taki "odwadniający) no i jest problem bo nie da się malować :(. Pomysły mam dwa. 1- zreperować filtr o dorobić większy zbiornik sprężający 2- dorobić do butli nurkowej reduktor i przejście na aerograf . Wyeliminowało by to problem wilgoci zupełnie. Czy ktoś z was pruboował takich zabiegów z butlami nurkowymi? Cytuj
Milkacz Napisano 28 Marca 2007 Autor Napisano 28 Marca 2007 ok a w jaki sposób go naprawić i przy okazji usprawnić ? Cytuj
Lisowski Napisano 31 Marca 2007 Napisano 31 Marca 2007 kupiłem jakiś czas temu małą śmieszną sprężarkę MA-1000 niestety po miesiącu użytkowania, przestał działać filtr (ten taki "odwadniający) no i jest problem bo nie da się malować :(. Pomysły mam dwa. 1- zreperować filtr o dorobić większy zbiornik sprężający 2- dorobić do butli nurkowej reduktor i przejście na aerograf . Wyeliminowało by to problem wilgoci zupełnie. Czy ktoś z was pruboował takich zabiegów z butlami nurkowymi? kiedyś w" modelfanie"dokładnie to przerabiali Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi