Milkacz Napisano 28 Marca 2007 Share Napisano 28 Marca 2007 kupiłem jakiś czas temu małą śmieszną sprężarkę MA-1000 niestety po miesiącu użytkowania, przestał działać filtr (ten taki "odwadniający) no i jest problem bo nie da się malować :(. Pomysły mam dwa. 1- zreperować filtr o dorobić większy zbiornik sprężający 2- dorobić do butli nurkowej reduktor i przejście na aerograf . Wyeliminowało by to problem wilgoci zupełnie. Czy ktoś z was pruboował takich zabiegów z butlami nurkowymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 28 Marca 2007 Share Napisano 28 Marca 2007 Hmm... Ja bym naprawil odwilzacz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milkacz Napisano 28 Marca 2007 Autor Share Napisano 28 Marca 2007 ok a w jaki sposób go naprawić i przy okazji usprawnić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 28 Marca 2007 Share Napisano 28 Marca 2007 Kupujac nowy za 15 zlotych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisowski Napisano 31 Marca 2007 Share Napisano 31 Marca 2007 kupiłem jakiś czas temu małą śmieszną sprężarkę MA-1000 niestety po miesiącu użytkowania, przestał działać filtr (ten taki "odwadniający) no i jest problem bo nie da się malować :(. Pomysły mam dwa. 1- zreperować filtr o dorobić większy zbiornik sprężający 2- dorobić do butli nurkowej reduktor i przejście na aerograf . Wyeliminowało by to problem wilgoci zupełnie. Czy ktoś z was pruboował takich zabiegów z butlami nurkowymi? kiedyś w" modelfanie"dokładnie to przerabiali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milkacz Napisano 1 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2007 ok dzięki za inf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi