radzio_f Napisano 28 Stycznia 2011 Share Napisano 28 Stycznia 2011 Witam. Prezentuję mój mały model. Stanowił on dodatek do Mustanga także był to całkiem nieplanowany model. Moim zdaniem troszkę go zepsułem dlatego zrobiłem mu taką prostą podstawkę (pierwszą w życiu i myślę że nawet dosyć fajnie wyszła) żeby nabrał chodź trochę uroku. W zestawie była jeszcze przyczepka do niego ale na niej testuje różne techniki. Także proszę o srogą ocenę, nie oszczędzajcie się w krytyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barcel91 Napisano 28 Stycznia 2011 Share Napisano 28 Stycznia 2011 Całkiem przyjemny, jednak można by dorobić COŚ (mam na myśli jakieś kamienie albo coś w stylu drogi lub śladów po kołach) do podstawki bo sprawia wrażenie trochę pustej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radzio_f Napisano 28 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2011 No mam w planie dorobić to coś tylko nie mam pomysłu na razie co Może jakiś drogowskaz, na pewno przyjdą kępki trawy koło skał i na pewno w niedługiej przyszłości stanie kubelwagen ze szkopami w miejscu jeepa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 28 Stycznia 2011 Share Napisano 28 Stycznia 2011 Jak dla mnie jest to niedokończony model. Lampy pomalowane żółtą fasrbą, tylko czemu upaćkałeś trochę więcej niż same lampki. Model się paskudnie świeci. Ta brązowa farba na podowoziu i częściowo na nadwoziu domyślam się, że miała błoto przypominać. Niestety tak nie jest. Popraw modelik i pokaż nam go jeszcze raz. Podstawka za to fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sobieski Napisano 28 Stycznia 2011 Share Napisano 28 Stycznia 2011 Od kiedy Academy ma przyczepkę w zestawie z jeppem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radzio_f Napisano 28 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2011 Jest taki fajny zestawik. Mustang P51C + jeep + przyczepka+podstawka http://mojehobby.pl/academy-12401-p-51c-mustang-p-1-194382.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi