Adelajda Lebioda Napisano 28 Stycznia 2011 Share Napisano 28 Stycznia 2011 Sd.Kfz. 11. Model redukcyjny firmy AFV w skali 1:35 w malowaniu DAK. Zapraszam do galerii!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 28 Stycznia 2011 Share Napisano 28 Stycznia 2011 Masz bardzo fajny "charakter pisma" - jeśli wiesz o czym mówię. Ogląda się bardzo przyjemnie. Miałem to już napisać przy okazji Woroszyłowca, może warto pomyślęć o dioramie, albo chociaż o podstawce. Super praca. P.S. Nie trać sił na Niemców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adelajda Lebioda Napisano 28 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2011 dzięki za komentarz. Myślałem o skromnej podstawce i może ją wydziergam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WARECKI Napisano 28 Stycznia 2011 Share Napisano 28 Stycznia 2011 Witam Ładnie zrobione cieniowanie, podkreślające wykończenie. Delikatnie zaznaczone obicia i otarcia, nie przesadzone kurzenie! Budzi podziw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 4 Lutego 2011 Share Napisano 4 Lutego 2011 nie przesadzone kurzenie! Bo go nie ma... Model ogólnie OK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 4 Lutego 2011 Share Napisano 4 Lutego 2011 Bardzo fajny modelik. Gratulację. Poprawiłbym jedynie składany daszek, poza tym ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adelajda Lebioda Napisano 4 Lutego 2011 Autor Share Napisano 4 Lutego 2011 nie przesadzone kurzenie! Bo go nie ma... Model ogólnie OK! autor jednak potwierdza, że 'kurzenie jest' - acz delikatne. Mocniejsze można zobaczyć w innych pracach przedstawionych na forum. Preferuję zróżnicowane wykonanie modeli, w rożnych stadiach jego ekspolatacji i uwarunkowań sytuacyjnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 5 Lutego 2011 Share Napisano 5 Lutego 2011 No cóż, skoro autor uważa, że jest to nie będę się kłócił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 5 Lutego 2011 Share Napisano 5 Lutego 2011 Podoba mi się jednak czuję pewien niedosyt (w porównaniu do świetnego Mercedesa) - jak dla mnie ten model nie jest skończony, brakuje mu "ostatecznego szlifu" - zacieków oraz pyłu i kurzu afrykańskiego. Zaznaczam iż jest to moje subiektywne odczucie więc nie należy tego traktować jako wyrocznię Z elementów które rzucają się w oczy to brakuje pasków od broni i wyposażenia, przydałaby się też jakaś czerwona flaga ze swastyką - były one powszechnie używane przez niemieckie wojska w Afryce Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adelajda Lebioda Napisano 5 Lutego 2011 Autor Share Napisano 5 Lutego 2011 Strasznie naciskacie na 'usyfienie' kolejnego pojazdu Jeszcze troche i dam się namówić. Ale tak na serio - model skończony i wykonany zgodnie z moimi planami. Być może spodoba Wam się kolejny projekt - model będzie mocno zdewastowany z dużą ilością smaczków - jak lubią niektórzy Kontrastem będzie kolejny - w fazie fabrycznej budowy bez śladu obicia i kurzu. Zapraszam już wkrótce. Jeśli chodzi o szczegóły takie jak flagi, paski - pełna zgoda, dodalyby realizmu. Wezme to poważnie pod uwage w kolejnych replikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi