abir24 Napisano 5 Marca 2011 Autor Share Napisano 5 Marca 2011 Byłem i kupiłem zaszalałem 10mx0,6 /mosiądz/ "stary drut" celowniczy wycięty a nowy już powyginany jak czas pozwoli to jutro bedzie zdjęcie, warto było - oczywiście iść na spacer, bo rady BALROGA zawsze warto słuchać. [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 7 Marca 2011 Autor Share Napisano 7 Marca 2011 wywal pręt ogranicznika ostrzału i zrób go z cieńszego drutu bo wyglada strasznie Tak zrobiłem i na chwile obecną wygląda tak Zdecydowanie lepiej, mam taką nadzieje. Powoli ustawiam załoge, strzelec ma puste łapki troszke powycinałem ale tu bede dorabiał zeby lewa i prawa ręka miała czego sie trzymać,pomocnik- jedna ręka ma kółko a lewa magazynek. Tak to póki co widzę, ma ktoś inny pomysł Chłopaki stoją na blu tacku wiec nie jest to jeszcze precyzyjne ustawienie i końcowe. Pozdrawiam i czekam na pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macisso Napisano 7 Marca 2011 Share Napisano 7 Marca 2011 Bardzo zacnie to wygląda. A i tempo prac niczego sobie Oby tak dalej Pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 8 Marca 2011 Autor Share Napisano 8 Marca 2011 Dzięki Macisso Tempo?, chciałbym mieć więcej czasu ale córcia i praca- czasem brakuje doby. Nie jest żle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurgen Napisano 26 Marca 2011 Share Napisano 26 Marca 2011 Ja jeszcze tego nie ogarniam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 8 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2011 A i tempo prac niczego sobie Oby tak dalej Wypowiedziałes to kolego w złą godzine, kompletnie na chwile obecną brak czasu coś staram się dłubać ale to nie to. Przepraszam ale mała przerwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macisso Napisano 8 Kwietnia 2011 Share Napisano 8 Kwietnia 2011 kompletnie na chwile obecną brak czasu coś staram się dłubać ale to nie to. Przepraszam ale mała przerwa Zmagam się z tym samym problemem... A 27 maja coraz bliżej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi