abir24 Napisano 5 Marca 2011 Autor Napisano 5 Marca 2011 Byłem i kupiłem zaszalałem 10mx0,6 /mosiądz/ "stary drut" celowniczy wycięty a nowy już powyginany jak czas pozwoli to jutro bedzie zdjęcie, warto było - oczywiście iść na spacer, bo rady BALROGA zawsze warto słuchać. [/b] Cytuj
abir24 Napisano 7 Marca 2011 Autor Napisano 7 Marca 2011 wywal pręt ogranicznika ostrzału i zrób go z cieńszego drutu bo wyglada strasznie Tak zrobiłem i na chwile obecną wygląda tak Zdecydowanie lepiej, mam taką nadzieje. Powoli ustawiam załoge, strzelec ma puste łapki troszke powycinałem ale tu bede dorabiał zeby lewa i prawa ręka miała czego sie trzymać,pomocnik- jedna ręka ma kółko a lewa magazynek. Tak to póki co widzę, ma ktoś inny pomysł Chłopaki stoją na blu tacku wiec nie jest to jeszcze precyzyjne ustawienie i końcowe. Pozdrawiam i czekam na pomysły Cytuj
Macisso Napisano 7 Marca 2011 Napisano 7 Marca 2011 Bardzo zacnie to wygląda. A i tempo prac niczego sobie Oby tak dalej Pozdrawiam Maciek Cytuj
abir24 Napisano 8 Marca 2011 Autor Napisano 8 Marca 2011 Dzięki Macisso Tempo?, chciałbym mieć więcej czasu ale córcia i praca- czasem brakuje doby. Nie jest żle. Cytuj
abir24 Napisano 8 Kwietnia 2011 Autor Napisano 8 Kwietnia 2011 A i tempo prac niczego sobie Oby tak dalej Wypowiedziałes to kolego w złą godzine, kompletnie na chwile obecną brak czasu coś staram się dłubać ale to nie to. Przepraszam ale mała przerwa Cytuj
Macisso Napisano 8 Kwietnia 2011 Napisano 8 Kwietnia 2011 kompletnie na chwile obecną brak czasu coś staram się dłubać ale to nie to. Przepraszam ale mała przerwa Zmagam się z tym samym problemem... A 27 maja coraz bliżej... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi