Krisu Napisano 4 Lutego 2011 Autor Share Napisano 4 Lutego 2011 Zobaczymy jak wyjdzie, modele zamówione, czekam tylko teraz aż przyjdą i będę próbował swoich sil Iskra ładna, schludna, ogólnie lubię te samoloty, codziennie widzę takiego (dużego), a jakoś nie może mi sie znudzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 4 Lutego 2011 Share Napisano 4 Lutego 2011 Kurde ile fotek z budowy modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 5 Lutego 2011 Share Napisano 5 Lutego 2011 Gulus ale po co dolewasz oliwy do ognia. Sorry za offtop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janekzukosa Napisano 5 Lutego 2011 Share Napisano 5 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 5 Lutego 2011 Share Napisano 5 Lutego 2011 Czy to znaczy ze mogę go skleić tylko z możliwością w 'trybie lotu' ? A mi sie ten fragment dyskusji najbardziej podoba, bo idac tym tropem nie kupuj modelu ktory na opakowaniu zrzuca bomby bo bedziesz mial dziury w dywanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 5 Lutego 2011 Share Napisano 5 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 6 Lutego 2011 Share Napisano 6 Lutego 2011 Hmm... myślę, że już dotarliśmy do punktu w którym trzeba ten wątek zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi