Michalw Napisano 2 Lutego 2011 Share Napisano 2 Lutego 2011 Witam. Szukam wszelakich danych, planów i zdjęć na temat wyżej wymienionego pechowca. Wiadomo że co niektórzy mogą mnie odesłać do wujka Google, ale jakby ktoś coś miał to chętnie bym przygarnął. Głównie chodzi mi o jakieś linki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 2 Lutego 2011 Share Napisano 2 Lutego 2011 Wiadomo że co niektórzy mogą mnie odesłać do wujka Google, ale jakby ktoś coś miał to chętnie bym przygarnął. ale co konkretnie potrzebujesz ? Wszystko i tak jest w necie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 2 Lutego 2011 Autor Share Napisano 2 Lutego 2011 Na chwilę obecną przydałby mi się układ poszycia burt i linii podwodnej. Dokładniej chodzi o to jak były kładzione/spawane elementy stali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ireksir Napisano 19 Lutego 2011 Share Napisano 19 Lutego 2011 SPAWANE??? RACZEJ NITOWANE ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi