Michalw Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 Witam. Szukam wszelakich danych, planów i zdjęć na temat wyżej wymienionego pechowca. Wiadomo że co niektórzy mogą mnie odesłać do wujka Google, ale jakby ktoś coś miał to chętnie bym przygarnął. Głównie chodzi mi o jakieś linki. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wallace Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 Wiadomo że co niektórzy mogą mnie odesłać do wujka Google, ale jakby ktoś coś miał to chętnie bym przygarnął. ale co konkretnie potrzebujesz ? Wszystko i tak jest w necie ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalw Posted February 2, 2011 Author Share Posted February 2, 2011 Na chwilę obecną przydałby mi się układ poszycia burt i linii podwodnej. Dokładniej chodzi o to jak były kładzione/spawane elementy stali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ireksir Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 SPAWANE??? RACZEJ NITOWANE ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts