Praetorian Napisano 29 Marca 2007 Share Napisano 29 Marca 2007 Witam szanownych kolegów. Rozpoczynam budowę (nie wiele zrobione) mojego pierwszego pływadła. Za pewne będzie to totalna amatorka/ prowizorka ponieważ kompletnie się na okrętach nie znam. Sklejone są połówki kadłuba oraz kilka pierdółek. Model dostałem od kolegi, dlatego cośtam zaczął dziabać farbą. Model będzie z pudła, ale będę się starał jakoś tam go zrobić. Obecny stan: Jak tylko zacznę coś budować, to dam znać... Pozdrawiam, Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 29 Marca 2007 Share Napisano 29 Marca 2007 Juz czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 29 Marca 2007 Share Napisano 29 Marca 2007 Z ochotą polukam do tego tematu Ps. jak tak dalej pójdzie to kto bedzie sklejał cywile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 30 Marca 2007 Share Napisano 30 Marca 2007 Rozpoczynam budowę (nie wiele zrobione) mojego pierwszego pływadła. jak zapowiedział tak uczynił kolejna relacja, już się cieszę Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 30 Marca 2007 Share Napisano 30 Marca 2007 jak tak dalej pójdzie to kto bedzie sklejał cywile Jedrus dzial cywili jest chyba najpopularniejszy na tym forum i raczej nie ma obaw, ze nic sie tam nie bedzie dzialo. Ja osobiscie sie ciesze, ze cos ruszylo sie w koncu tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 30 Marca 2007 Autor Share Napisano 30 Marca 2007 Dostałem w łapki model okręta, to co mam zrobić?? Przecież nie wyrzucę A Wy tu od razu wielkie HALO, że zostawiam cywilkę Nigdy w życiu... Przeca ruszyła nawet moja nowa relacja z budowy Lamborghini Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 31 Marca 2007 Share Napisano 31 Marca 2007 Miałem kiedyś ten model Ogladam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 31 Marca 2007 Autor Share Napisano 31 Marca 2007 No muszę powiedzieć, że jakość wykonania mnie nie poraża, ale jak na polską produkcję wyprasek, to jest całkiem ok... Narazie nie wiele zrobiłem, bo raczej dopieszczam Diablo, ale przykleiłem pierwszy pokład. Narazie tyle... Jak będę miał chwilkę, to podoklejam wieżyczki przeciwpancerne i jakieś tam inne bajery. Ps. na fotce są dwa pokłady, ale górny dałem tylko tak o... Pozdrawiam, Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 31 Marca 2007 Share Napisano 31 Marca 2007 zaczyna nabierać kształtów jakiś trzonek załapał się na fotkę... nie mów, że od młotka do wpasowywania pokładu Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 31 Marca 2007 Autor Share Napisano 31 Marca 2007 Ekhem Chyba szmatka nie przykryła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 31 Marca 2007 Share Napisano 31 Marca 2007 Jakie sa wymiary tego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 1 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2007 37,7 cm / 5,9 cm ale to mierzone tak na szybko, czyli trzeba liczyć się z małymi różnicami do rzeczywistych wymiarów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi