sir.michal Napisano 2 Lutego 2011 Share Napisano 2 Lutego 2011 Modelik sklejony przez przerwę świateczą, bardzo przyjemny ale strasznie małym dwa centymetry długości, jeden szerokości. Przejdźmy do zdjęć które zostały wykonane dzięki uprzejmości Pana Wojtka z hobby.szeroka5.pl. Na zdjęciach model wydaje się dosyć mocno uwalony ale to wina zdjęć na żywo wygląda fajnie. W przyszłości pewno niedalekiej mam zamiar zrobić do niego małą podstawkę coby mi nie zginął na zawodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 2 Lutego 2011 Share Napisano 2 Lutego 2011 Ogólnie fajnie. Niestety modelik wydaje się monotonny. Przełamałbym ten czarny jakims innym kolorkiem. Zrobił washa, suchy pędzel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sherman Napisano 2 Lutego 2011 Share Napisano 2 Lutego 2011 Z washem mogło by być ciężko...czytaj uważnie 2cmx1cm.Fajny,ale ja nie widzę za dużo sensu w takim modelarstwie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi