jakub476 Napisano 9 Lutego 2011 Share Napisano 9 Lutego 2011 Toyota Chaser Vertex Aoshima Po 3 miesiącach udało mi się ją skończyć. Poniżej lista modyfikacji. - Obniżone zawieszenie - Pasy szelkowe 4 pkt. Willans (Studio 27, Eduard) - Lakier - własna mieszanka - Japońskie rejestracje "JZX" (Grześ, Top Studio) - Harness bar (Handmade, Studio 27) - Fotele Kubełkowe (Tamiya) - Nowa końcowa część układu wydechowego (Handmade) - Nowa gałka zmiany biegów i mieszek - Nowe hamulce (Fujimi) - Nowa kierownica (Tamiya) - Przerobiony przedni zderzak - Inter cooler (Maćko, Handmade) - Nowe "naciągane" opony (Handmade, Fujimi) - Kalkomania "option" na tylnym zderzaku (Fujimi) - Przydymiony tylny zderzak - Szwy na przednim zderzaku Używałem farb Motipa, Renoult, Tamiyi, i Gunze. Płynnej szpachli Gunze i dwuskładnikowej Tamiyi. Wszystko sklejone Super Glue. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 9 Lutego 2011 Share Napisano 9 Lutego 2011 Fajne autko,mnie osobiście tylko kolor średnio pasuje,ale o gustach się nie dyskutuje.Dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 9 Lutego 2011 Share Napisano 9 Lutego 2011 Wykonanie super jednak do mnie też kolor nie przemawia, jakoś na tym modelu mi nie pasuje i może ziarno ma za grube. Pomijając kolor jest miód malina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 9 Lutego 2011 Share Napisano 9 Lutego 2011 Jak zawsze u ciebie model bardzo dobrze złożony, mi kolor bardzo się podoba pasuje do tego samochodu przeróbki też bardzo fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 9 Lutego 2011 Share Napisano 9 Lutego 2011 Piekny model, fajnie sie takim zbiera zakrety (w realu oczywiscie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomAUG Napisano 10 Lutego 2011 Share Napisano 10 Lutego 2011 Ładna Toyota ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 10 Lutego 2011 Share Napisano 10 Lutego 2011 Wykonanie super, ale niestety lakier jakoś nie podchodzi mi i wydaje mi się że grube ziarno widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 10 Lutego 2011 Share Napisano 10 Lutego 2011 Ciekawe auto, aczkolwiek kolor lakieru i wąziutkie kapcie trochę moim zdaniem nie pasują do niego. Technicznie wykonany jest bardzo ładnie Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 10 Lutego 2011 Share Napisano 10 Lutego 2011 Super! Nawet lakier mi się podoba Taki cukierkowy. A co do przedmówców i ziarna, to powiem, że obiektyw troszkę powiększa ziarno. Motipy wyglądają idealnie, ale mi na zdjęciach i tak wychodzą z grubym ziarnem Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 10 Lutego 2011 Share Napisano 10 Lutego 2011 Kurde, takie autka są chyba najsmaczniejsze - niepozorne, ale lepiej nie startować bo warga może spuchnąć. Nie będę się mądrzył co do wykonania bo, po prostu mi się bardzo podoba. Podobają mi się linie podziału, wyglądają naturalnie. Akcent z zarysowanym zderzakiem też jest mocny. Jedna rzecz to ten lakier. Nawet nie chodzi o gusta tylko o to ziarno - jakieś takie marmurowate. Ale, co ja tam wiem. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 12 Lutego 2011 Share Napisano 12 Lutego 2011 Czysto i fajnie sklejony model. Elementy dobrze spasowane. Nie podoba mi sie również lakier, ale rzecz gustu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akryl Napisano 13 Lutego 2011 Share Napisano 13 Lutego 2011 Moim zdaniem lakier dodaje jej charakteru i jak najbardziej pasuje. Bardzo mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi