artoor_k Napisano 9 Lutego 2011 Share Napisano 9 Lutego 2011 Cześć! Przedstawiam in-box modelu samolotu Su-35 w skali 1:48. Jest to produkt chiński wzorowany na Su-27 Academy. Błędów jest masa (pojedyncze kółko przednie , za niskie stateczniki pionowe itd). Kupiłem go jako dawcę do innego projektu ale przedstawiam in-box ku przestrodze Kalek niestety nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 9 Lutego 2011 Share Napisano 9 Lutego 2011 Kupiłem go jako dawcę do innego projektu Zdradzisz coś więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 9 Lutego 2011 Autor Share Napisano 9 Lutego 2011 Kupiłem go jako dawcę do innego projektu Zdradzisz coś więcej A nie wsadzicie mnie do czubków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mare_K Napisano 19 Lutego 2011 Share Napisano 19 Lutego 2011 no wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 19 Lutego 2011 Autor Share Napisano 19 Lutego 2011 Widziałem tego steampunkowego Su-27. Jednakowóż mój odchył jeszcze nie doszedł do tego poziomu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 19 Lutego 2011 Share Napisano 19 Lutego 2011 Su zasilany parą, ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 19 Lutego 2011 Share Napisano 19 Lutego 2011 Kupiłem go jako dawcę do innego projektu Zdradzisz coś więcej A nie wsadzicie mnie do czubków? Do tego to bardziej się nadaje YF-23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 19 Lutego 2011 Autor Share Napisano 19 Lutego 2011 Kupiłem go jako dawcę do innego projektu Zdradzisz coś więcej A nie wsadzicie mnie do czubków? Do tego to bardziej się nadaje YF-23 Z której strony? Podobieństwa żadne , zupełnie inny kształt dziobu , kadłub też niezbyt pasuje , skrzydła całe do przeróbki (w Su-27 kombinowałem tylko z krawędzią spływu)...a druga rzecz to jak mi znajdziesz YF-23 w 1:48 poza żywicznym już nieprodukowanym to konia z rzędem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi