Skocz do zawartości

Ferrari 458 Italia

M.KOWAL

Rekomendowane odpowiedzi

To mój drugi skońcozny plastik,trzeba statystyki nadrobić bo miałem z 30 plastików a 2 zrobiłem. :P

Zmiany:

-Kolor

-Felgi pomalowane specjalnym clearem, który nanosi na felgi brokat i przy okzji likwiduje chińską barwe chromu

-pomalowane wnętrze

-pomalowane zaciski pod kolor kasty

-pomalowany silnik pod kolor kasty

-śruby od felg pomalowane pod kolor kasty

-Dorobione zawiasy maski (Co za debil projektował ten model....Wycięta maska po to zeby ją przykleić. :/ )

-amory pod kolor kasty -dorobienie jednej szybki

-Cienie szyb

dsc07672k.th.jpg

dsc07675r.th.jpg

dsc07677u.th.jpg

dsc07681r.th.jpg

dsc07682qu.th.jpg

dsc07691h.th.jpg

Pozdrawiam, M.KOWAL. ;)

Bardzo ładnie to wygląda. Kolor, choć nie do końca włoski;], też mi się podoba. Mógłbyś powiedzieć co to za farba? Chyba nie metalik? Poza tym, tylne koła wylazły poza karoserie. Może je lekko wciśniesz do wew.

Pzdr.

Hmmmm znowu miniaturki

Co do modelu to brak lini podzialu, wystajace tylnie kola (to twoja wina czy model tak ma??) ''Dorobione zawiasy maski (Co za debil projektował ten model....Wycięta maska po to zeby ją przykleić. :/ )'' To maska jest przyklejona czy na zawiasach?? Silnik bym chetnie zobaczyl:) Ogolnie to model czysto zrobiony ale jak juz wspomnialem pare rzeczy razi w oczy. Powodzenia przy nastepnym.

Ojj, co ja się już siłowałem z tymi kołami, Revell ma głupią zawieche i tak to wychodzi, w Californi znowu mam ten sam problem. :(

Zawiasy dorobiłem i maska się otwiera, dam foto za jakiś czas.

Lakier to nie metalik ale na ten granatowy jeszcze dałem clear z małą ilością brokatu, czasami się tak fajnie mieni.

Dziękuje za komentarze i pozdrawiam.

Witam

Ciekaw byłem tego Revella, podobnie jak i Californii. Widać po tym modelu, że masz w sobie sporo samozaparcia (a i talentu nie brakuje), bo już początki plastikowej przygody dają powody do radości oglądającego.

Nie dają tych powodów niestety zdjęcia, które pomimo jasnego tła, nie pokazują dostatecznie dobrze powierzchni lakierniczej auta. Zdecydowanie zasługuje ono na lepsze zdjęcia, które nie dość, że ucieszą moje oczęta, to pozwolą gruntownie ocenić Twoje postępy.

Mam nadzieję, że to nie jest Twoje ostatnie słowo jeśli chodzi o tę galerię

Pozdrawiam

Kornik

No teraz lepiej

Piękne autko Ci wyszło. Jedna rzecz mnie tylko niepokoi

th_43517_dsc07857y_122_692lo.jpg

Czy zaznaczony na zdjęciu fragment karoserii to tylko efekt na zdjęciu czy niedoskonałość lakieru ?

Pozdrawiam

Kornik