fojer1 Napisano 11 Marca 2006 Share Napisano 11 Marca 2006 Mercedes Benz 1422 DLk 23-12 Metz Skala 1:24 Firma Revell Iveco-Magirus Fire Ladder Truck Skala 1:24 Firma Italeri Mercedes 1625 TLF 24/50 skala 1:24 Firma Revell GMC Pompier skala 1:35 Firma Heler Bmw 325 skala 1:24 Firma Revell Mecedes G ELW skala 1:24 Firma Revell VW Bus ELW skala 1:24 Firma Revell Unimog RW1 Schlingman skala 1:24 Firma Revell Unimog U 1300 TLF 8/18 elektronic skala 1:24 Firma Revell VW Golf III skala 1:24 Firma Fujimi VW Golf III skala 1:24 Firma Fujimi Mistubishi Pajero skala 1:10 Firma zabawka przerobiona Zdjęcie ogólne modeli z zawodów w Mysłowicach w 2003r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz75 Napisano 11 Marca 2006 Share Napisano 11 Marca 2006 no to zes nagromadził tego taboru troszke.podoba sie . Powiem ze ogladam te wasze pojazdy i coraz bardziej mnie kusi zmajstrowanie takowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 12 Marca 2006 Share Napisano 12 Marca 2006 Robercie kolekcja Twoich pojazdów (czerwonych) jest naprawde niesamowita.. Kusi mnie by kiedyś kupić takowego woza drabiniastego i takowego sobie złorzyć.. Kolekcja do pozazdroszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 12 Marca 2006 Share Napisano 12 Marca 2006 Kolekcję masz super Bedziesz miał mnie na sumieniu, gdy żonka mnie za to że kupię kolejny model, tym razem DLK 23-12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fojer1 Napisano 12 Marca 2006 Autor Share Napisano 12 Marca 2006 Kolekcję masz super Bedziesz miał mnie na sumieniu, gdy żonka mnie za to że kupię kolejny model, tym razem DLK 23-12 Nie będzie tak źle "to dobra kobieta jest" no i myślę że bedzie w polskim malowaniu Gratuluje zdobytego miejsca w Ostrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 12 Marca 2006 Share Napisano 12 Marca 2006 No Fojer.... Mojemu synowi szczęka zjechała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fojer1 Napisano 12 Marca 2006 Autor Share Napisano 12 Marca 2006 No Fojer.... Mojemu synowi szczęka zjechała.... Tylko żebyś mnie nie obciążył wizytą u dentysty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeX Napisano 7 Kwietnia 2006 Share Napisano 7 Kwietnia 2006 Modele poprostu piękne Mam tylko pytanie, czy Ciebie interesują tylko niemieckie straże czy tylko tak mi się zdaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fojer1 Napisano 8 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2006 Modele poprostu piękne Mam tylko pytanie, czy Ciebie interesują tylko niemieckie straże czy tylko tak mi się zdaje To może tak wygląda, ale do tej pory nikt nie robił straży w polskim malowaniu, i trzeba było się zadowolić tym, co było, więc sam zacząłem robić modele w polskim malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 8 Kwietnia 2006 Share Napisano 8 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraz Napisano 17 Lipca 2006 Share Napisano 17 Lipca 2006 STRAŻAKI PIĘKNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fojer1 Napisano 17 Lipca 2006 Autor Share Napisano 17 Lipca 2006 Iraz dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J35 Napisano 17 Lipca 2006 Share Napisano 17 Lipca 2006 Ładne modele "sikawek". Fotki wrzuciłem na zaprzyjażnione forum http://www.hitmit.fora.pl/index.php Mam nadzieję ,że nie masz nic przeciw temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WALDEK Napisano 17 Lipca 2006 Share Napisano 17 Lipca 2006 Witam! Kolekcja robi wrażenie większość widziałem na żywo jest ekstra. Pozdrawiam Waldek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 18 Lipca 2006 Share Napisano 18 Lipca 2006 Mam nadzieję Fojer, że się nie pogniewasz, że dorzucę cosik swojego. Właściwie robię tylko samoloty 1:72, ale ponieważ każde lotnisko musi mieć zabezpieczenie, pewnego dnia postanowiłem zrobić kilka autek lotniskowych, w tym strażackiego MANa, wzorowanego na tym z 23.BLot z Mińska Mazowieckiego. Na fotce model jest jeszcze nie skończony, ale myślę, że lada dzień mi się to uda... (Skala oczywiście 1:72). Bazowałem na modelu JoyCity, ale z niego jest tylko kabina i podwozie. Reszta w 100% to moja radosna twórczość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fojer1 Napisano 19 Lipca 2006 Autor Share Napisano 19 Lipca 2006 Jasne, że się nie gniewam jak będzie więcej zdjęć to zrobimy osobny temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 10 Sierpnia 2006 Share Napisano 10 Sierpnia 2006 A tak to wygląda w wersji ostatecznej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 10 Sierpnia 2006 Share Napisano 10 Sierpnia 2006 Fajny Manik Pokusiłbym się pomalować uszczelkę chociaż w przednim oknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 10 Sierpnia 2006 Share Napisano 10 Sierpnia 2006 Fajny Manik Pokusiłbym się pomalować uszczelkę chociaż w przednim oknie. Zrobi się!!!! Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi