Sudus Napisano 19 Lutego 2011 Share Napisano 19 Lutego 2011 (edytowane) Witam ! Przedstawiam model Fw-190A-4 zrobiony prosto "z pudła" w malowaniu Kommodore Major Hannes Trautloft , JG54 , Rosja , Zima 1942/1943 Model malowany Pactrami Zapraszam do oglądania Zapomniałem pokazac dolnych powierzchni co niniejszym czynie Pozdrawiam Piotr Edytowane 19 Lutego 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rercz Napisano 19 Lutego 2011 Share Napisano 19 Lutego 2011 Model zrobiony czysto, ślady eksploatacji wyważone, okopcenia minimalnie sztuczne, od spodu też biały? Mnie się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slusar Napisano 19 Lutego 2011 Share Napisano 19 Lutego 2011 Piękny model. Nie jest to moja dziedzina więc mogę tylko powiedzieć, że świetnie się prezentuje i pogratulować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzbanek Napisano 19 Lutego 2011 Share Napisano 19 Lutego 2011 Piękny, jest na czym oko zawiesić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoren86 Napisano 19 Lutego 2011 Share Napisano 19 Lutego 2011 Calosc wyglada bardzo efektownie, jedyne co mozna dodać to okopcenia na skrzydlach od km`ow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilex7 Napisano 19 Lutego 2011 Share Napisano 19 Lutego 2011 (edytowane) Mi się model podoba. Można jedynie wspomnieć o paru drobiazgach, które można uwzględnić przy następnym modelu: - trochę nienaturalne okopcenia, za wąskie na kadłubie i za szerokie przy wylotach łusek, - brak pionowej części anteny, - trochę skrzywione stateczniki poziome (w prawo patrząc z góry), - podnóżek powinien być zamocowany bardziej pionowo (chyba), - brak anteny na spodzie kadłuba, - brak czerwonego oznaczenia na "trymerze" statecznika pionowego. reszta bardzo ładnie wykonana, a śnieg bardzo realistyczny Edytowane 19 Lutego 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szarymouse Napisano 19 Lutego 2011 Share Napisano 19 Lutego 2011 Ładny, fajnie wygląda na śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Lutego 2011 Share Napisano 20 Lutego 2011 Piękny ma w sobie to coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi