Komor Napisano 19 Lutego 2011 Share Napisano 19 Lutego 2011 W tym temacie prezentuję Fire Jeepa firmy Italeri. Model jest bardzo ciekawie i szczegółowo zrobiony. Niestety w moim modelu gdzieś się zapodział kogut:/ Niestety uciekły mi obydwa koła po prawej stronie wozu co widac na screenach. Ale takto jest w porządku. Proszę o komenty:) A tu fotki: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 19 Lutego 2011 Share Napisano 19 Lutego 2011 Nadwozia chyba nie malowałeś? Niestety na trzeciej fotcę chyba masz dużą plamę kleju po prawej stronię. W tym kolorze plastiku trochę tak zabawkowo wygląda. Jest tak za bardzo czerwono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komor Napisano 20 Lutego 2011 Autor Share Napisano 20 Lutego 2011 Tak nie malowałem bo jak sklejałem ten model to miałem 11 lat:D A teraz wiem już że budy powinno się malowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 20 Lutego 2011 Share Napisano 20 Lutego 2011 A można wiedzieć ile lat masz teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 20 Lutego 2011 Share Napisano 20 Lutego 2011 Skoro student to około 20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 20 Lutego 2011 Share Napisano 20 Lutego 2011 Na pewno duży plus tego modelu to do że nie trzeba go będzie moczyć w docie żeby doprowadzić go do porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komor Napisano 20 Lutego 2011 Autor Share Napisano 20 Lutego 2011 Teraz mam 15 lat. Tak nie trzeba go będzie moczyc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kojot Napisano 14 Kwietnia 2011 Share Napisano 14 Kwietnia 2011 A teraz wiem już że budy powinno się malowac.Bez komentarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 14 Kwietnia 2011 Share Napisano 14 Kwietnia 2011 A jednak komentarz napisałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kojot Napisano 15 Kwietnia 2011 Share Napisano 15 Kwietnia 2011 Gdzie? (zacytuj) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 15 Kwietnia 2011 Share Napisano 15 Kwietnia 2011 Bez komentarza Koniec, nie oftopujmy już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kojot Napisano 15 Kwietnia 2011 Share Napisano 15 Kwietnia 2011 Chyba mature miałes dawno temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi