Marcin M. Napisano 20 Lutego 2011 Share Napisano 20 Lutego 2011 Witajcie! Poniżej parę fotek Eurocoptera Polskiego Ratownictwa Lotniczego. Akurat miałem aparat, to zrobiłem zdjęcia. Jasne Błonia, Park Kasprowicza. Aż mnie naszła ochota, żeby postawić sobie takiego na półce. Pozdrawiam, Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J@kub/100% Napisano 3 Kwietnia 2011 Share Napisano 3 Kwietnia 2011 Daj znać jak znajdziesz do niego kalki. Też chce takiego zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 3 Kwietnia 2011 Share Napisano 3 Kwietnia 2011 Nie wiesz skąd przyleciał? W zeszłym tygodniu w tym samym miejscu lądował HXL z Bydgoszczy. Ciekawi mnie to, bo nie wiem czy Szczecin dalej ma HXD? Przez pewien czas był też HXH... A maszynka, robi przyjemne wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi