okonek Napisano 21 Lutego 2011 Share Napisano 21 Lutego 2011 Poszukuje dosłownie wszystkiego na temat. Parę fotek już posiadam ale to nadal zbyt mało aby przystąpić do wykonania modelu w naszym malowaniu. W szczególności szukam wzoru odznak batalionowych 1-go i 2-go Batalionu Piechoty Zmechanizowanej ( puma i orzeł ) z 1-go Praskiego Pułku Zmechanizowanego w Wesołej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 21 Lutego 2011 Share Napisano 21 Lutego 2011 A masz to? http://www.hobby.szeroka5.pl/product_info.php/info/p5909_Kagero-Topshots-11013-BMP-2.html/XTCsid/12c11af1849c633651c42ccb93ce15fa Sporo zdjęć, ale nie pamiętam czy wspomniane godła są uwidocznione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 21 Lutego 2011 Autor Share Napisano 21 Lutego 2011 Mam. Jest tam tylko kalka i jeden rzut boczny jako rysunek. Fotek naszych pojazdów zero. Parę fotek było w jednym z zeszłorocznych Poligonów ale ich jakość nie pozwala dosłownie na nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 21 Lutego 2011 Share Napisano 21 Lutego 2011 To niestety nie mam nic więcej :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 21 Lutego 2011 Share Napisano 21 Lutego 2011 okonek jeśli masz możliwość to w jednym z numerów NTW z lat 98-99 były zdjęcia naszych BWP-2. Niestety na chwilę obecną nie mam do tych numerów dostępu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 24 Lutego 2011 Autor Share Napisano 24 Lutego 2011 (edytowane) Z lat 90-ych ? Nie dam rady ale będę pamiętał gdyby coś. Edytowane 24 Lutego 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 24 Lutego 2011 Share Napisano 24 Lutego 2011 http://www.megaupload.com/?d=PGTPCBD3 Może to Ci coś pomoże. Poza tym ostatnio w którymś z naszych magazynów militarnych był artykuł o BWP-2 w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 24 Lutego 2011 Autor Share Napisano 24 Lutego 2011 Panzer_lehr No i mam dwie fotki więcej. Tzn. pierwsza już posiadam w lepszych kolorkach ale mniejszym rozmiarze ale za to druga jest super i rozjaśnia trochę sprawę kamuflażu. Niestety nic o odznakach. Reszta przyda się przy budowie modelu. Artykuł z Poligonu już mam ale fotki tam słabe. Raz jeszcze wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi