WARECKI Napisano 25 Lutego 2011 Share Napisano 25 Lutego 2011 Witam! Po kilku tygodniach pracy przedstawiam wykonany model: Zdjęcia może trochę ciemne, ale robione bez lampy. Podsumowując pracę mogę stwierdzić, że warto było się trudzić. A teraz można krytykować... P.S. Wiem o lewitującym kole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
METYS Napisano 25 Lutego 2011 Share Napisano 25 Lutego 2011 Kurcze no chciałbym skrytykować ale nie ma się do czego przyczepić Bardzo fajnie wyszedł, aż się prosi o jakąś podstawkę, nie każ się prosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 26 Lutego 2011 Super Moderator Share Napisano 26 Lutego 2011 Witam Swoje 3gr. Koła są skrętne WSZYSTKIE nie ma możliwości aby pierwsze dwa były skręcone a tylne nie. Z silnikiem wiesz jak jest. Ogólnie nieźle pomijając błędy merytoryczne. Brakuje może CMD. choć odrobinkę ożywiło by to nieco bryłę.Np mój szary brzydal wygląda tak : Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 27 Lutego 2011 Share Napisano 27 Lutego 2011 Zdjęcia są tragiczne, ciężko cokolwiek ocenić. Galeria jest miejscem, gdzie ludzie chwalą się modelami, wklejając słabe zdjęcia nie można go docenić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi