Marcin M. Napisano 4 Marca 2011 Napisano 4 Marca 2011 Piszę tutaj, bo od tych tam z Fuckasika się chyba odpowiedzi nie doczekam... Straciłem zdjęcia z dysku, a są na fotosiku. Da radę coś z tym zrobić? A druga sprawa: wyskakuje mi jakiś błąd jak klikam na sklep foto na tym tam . WTF? Czy fotki bezpowrotnie straciłem? Na szczęście z tego już nie korzystam, ale cóż, błędy młodości... Pomóżcie koledzy bo mnie trafia. Pozdrawiam, Marcin. Cytuj
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 4 Marca 2011 Super Moderator Napisano 4 Marca 2011 Straciłem zdjęcia z dysku, a są na fotosiku. Da radę coś z tym zrobić? Nie da się DOWNLOAD na kompa? Pytam, bo nigdy nie korzystałem z tego hosta... Cytuj
Skoti Napisano 4 Marca 2011 Napisano 4 Marca 2011 A tak na przyszłość - rada fotografa - kopia zapasowa. Na dvd i na zewnętrznym dysku. Cytuj
Marcin M. Napisano 4 Marca 2011 Autor Napisano 4 Marca 2011 rada fotografa - kopia zapasowa. Na dvd i na zewnętrznym dysku. Ach, teraz to wiem, ale co teraz? Opcji zgrania na dysk nie widzę. Cytuj
KilY Napisano 4 Marca 2011 Napisano 4 Marca 2011 A nie da rady po prostu zapisać tych zdjęć pojedyńczo? Otworzyć, PPM na zdjęciu i "zapisz obrazek"? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi