Marcin M. Napisano 4 Marca 2011 Share Napisano 4 Marca 2011 Piszę tutaj, bo od tych tam z Fuckasika się chyba odpowiedzi nie doczekam... Straciłem zdjęcia z dysku, a są na fotosiku. Da radę coś z tym zrobić? A druga sprawa: wyskakuje mi jakiś błąd jak klikam na sklep foto na tym tam . WTF? Czy fotki bezpowrotnie straciłem? Na szczęście z tego już nie korzystam, ale cóż, błędy młodości... Pomóżcie koledzy bo mnie trafia. Pozdrawiam, Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 4 Marca 2011 Super Moderator Share Napisano 4 Marca 2011 Straciłem zdjęcia z dysku, a są na fotosiku. Da radę coś z tym zrobić? Nie da się DOWNLOAD na kompa? Pytam, bo nigdy nie korzystałem z tego hosta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 4 Marca 2011 Share Napisano 4 Marca 2011 A tak na przyszłość - rada fotografa - kopia zapasowa. Na dvd i na zewnętrznym dysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 4 Marca 2011 Autor Share Napisano 4 Marca 2011 rada fotografa - kopia zapasowa. Na dvd i na zewnętrznym dysku. Ach, teraz to wiem, ale co teraz? Opcji zgrania na dysk nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KilY Napisano 4 Marca 2011 Share Napisano 4 Marca 2011 A nie da rady po prostu zapisać tych zdjęć pojedyńczo? Otworzyć, PPM na zdjęciu i "zapisz obrazek"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi