Andrzej_LK Napisano 22 Marca 2011 Share Napisano 22 Marca 2011 widać, że rozwijasz technologie :-) w piwie duży potencjał się kryje :-) a tak powaznie to trzeba brać poprawkę na znikomą grubość materiału, fabryczne wygięcie itd. aha, fajny jest jeszcze plastik z opakowań do margaryny rama, warto poeksperymentowac. pozdrawiam i życzę udanych prób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 23 Marca 2011 Autor Share Napisano 23 Marca 2011 Coby nie zanudzać Was swoimi problemami - przedostatnia porcja zdjęć upiększonego modelu. Ostatnią postaram się wykonać dziś, jeśli wrócę za widoku do domu i będzie jeszcze jako tako świecić słońce, bo poniższe zdjęcia zrobiłem niestety z zastosowaniem lampy błyskowej: pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 24 Marca 2011 Autor Share Napisano 24 Marca 2011 No i zapowiadana, naprawdę OSTATNIA porcja zdjęć. Niestety, z przejęcia pomyliłem programy w moim genialnym aparacie, i zdjęcia wyszły trochę odmiennie od moich oczekiwań, ale, niech tam. Oto one: I to już naprawdę wszystko . Teraz chyba pora na coś następnego. Ponieważ wspominany wcześniej model Caesar Miniatures skutecznie mnie do siebie zniechęcił, będzie to chyba to: Ponieważ zdjęcia pudełka nie chciało mi się robić, obrazek zakorbiłem ze strony http://henk.fox3000.com/um/72348/01.jpg . pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 24 Marca 2011 Share Napisano 24 Marca 2011 Te "bambetle" dodały smaczku, bardzo ładnie się to komponuje, uchwyt na kanistry jest naprawdę super czekam na Twój następny model Bo nie ukrywam trochę posiłkuję się Twoimi pracami ;) wstawię swojego Mardera jak tylko wykombinuję aparat. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawełg Napisano 30 Marca 2011 Share Napisano 30 Marca 2011 Nie chciało mi się już wszystkiego czytać, ale to ty chyba malowałeś wszystkie modele pędzlem. Jeżeli to tak to szczęka mi opadła. Takie cudeńka! Tylko pozazdrościć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 30 Marca 2011 Autor Share Napisano 30 Marca 2011 Cóż, szkoda wielka, że nie chciało Ci się tego wszystkiego czytać, bo jest mi z tego powodu przykro . Nie musiałbyś również po lekturze wątku zadawać pytania na temat pędzla. Tak, w istocie, wszystkie moje modele maluję pędzlem. Gdybyś(-cie) jeszcze widział(-eli) jakim i w jakich warunkach... Aż wstyd się przyznać ... Tak czy inaczej, dziękuję za słowa otuchy. pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawełg Napisano 30 Marca 2011 Share Napisano 30 Marca 2011 Nie no nie mogę, obraziłem czy co? Byłem zmęczony i czytałem po łebkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 31 Marca 2011 Autor Share Napisano 31 Marca 2011 ...obraziłem czy co? Ależ skąd, tyle tylko, że wysiliłem się przy poemacie z myślą, że ktoś to doceni na równi z modelem. pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi