kamil83 Napisano 8 Marca 2011 Share Napisano 8 Marca 2011 Witam. Model ukończony. Kolejny maczkowiec do kolekcji. Warsztat . Proszę o rady i uwagi. Poniżej zdjęcia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 8 Marca 2011 Share Napisano 8 Marca 2011 Witam! Ładny modelik. Jest na czym oko zawiesić i owszem...podoba mi się. Ale... Bardzo cię proszę, sklej przednie i tylne wózki na stałe, a wtedy gąski nie będą zadzierały ich do góry. Znam ten zestaw i wiem że gąski to problem, ale można z nimi sobie poradzić. Jak to poprawisz to będzie super. No może ten kurz jeszcze trochę ciemniejszy. Zresztą nie wiem.. Sam unikam nadmiernego kurzenia w moich pracach Poza tym jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 8 Marca 2011 Autor Share Napisano 8 Marca 2011 Chciałem zrobić ruchome zawieszenie, ale masz rację, lepiej je skleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 8 Marca 2011 Share Napisano 8 Marca 2011 Witam! Klej i to zaraz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 10 Marca 2011 Share Napisano 10 Marca 2011 Przyzwoita praca, zabita zdjęciami..a szkoda. Pzdr. RJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 11 Marca 2011 Autor Share Napisano 11 Marca 2011 Witam! Co jest nie tak z tymi zdjęciami? Nie bardzo rozumiem. Proszę o poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi