subaroman Napisano 9 Marca 2011 Share Napisano 9 Marca 2011 (edytowane) Przedstawiam moje ostatnie wypociny w postaci kolejnej odslony znanego wszystkim Peugeota 206 WRC. Jest to model rajdowki, ktora w 2003 roku bracia Panizzi docierali na Rajdzie Turcji. Model bazowy to produkt Tamiyi, kalkomanie sa produkcji Renaissance. Skala, to jak zazwyczaj u mnie bywa, 1/24. Pozdrawiam!!! Edytowane 9 Marca 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 9 Marca 2011 Share Napisano 9 Marca 2011 Coś nie tak z linkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 9 Marca 2011 Share Napisano 9 Marca 2011 Hmm... No co tu gadać... Świetny Pug Ja bym się doczepił jedynie do tego że klosze nie mają czarnych obwódek bo tylne lampy zlewają się z kolorem kasty, ale to taki szczegół Gratuluję pięknego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 9 Marca 2011 Share Napisano 9 Marca 2011 Model bardzo mi się podoba, jak zawsze zresztą Nie ma się czego doczepić, ale w niektórych miejscach zapuszczenie linii podziału nie wyszło najlepiej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 9 Marca 2011 Share Napisano 9 Marca 2011 No, no to chyba twoja najlepsza z dotychczasowych produkcji Peżocik robi naprawdę dobre wrażenie, zwłaszcza lakier, niezłe lustro. Detale w kabinie też wyglądają na bardzo dobrze odwzorowane. Zastanawiają mnie tylko wloty na masce, nie powinno być bardziej widać tej siatki, mam wrażenie że o nich zapomniałeś. Duży plus za zdjęcia , fajnie popatrzeć na taka piękną zieleń gdy za oknem niestety dosyć szaro. Znając Ciebie to pewnie już szykujesz jakiś kolejny ciekawy model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 10 Marca 2011 Share Napisano 10 Marca 2011 Wspaniała robota Jeden z najładniejszych Peugeotów jakie widziałem. Moje Gratulacje Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 10 Marca 2011 Share Napisano 10 Marca 2011 Witam Kamienie i przyroda dookoła samochodu wyglądają nienaturalnie, jakby były dekoracją w filmie "kochanie zmniejszyłem Pug'a:)." Świetny model! Zastanawiam się tylko czy "nozdrzom" na masce nie przydałby sie delikatny wash. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
powerpablo Napisano 10 Marca 2011 Share Napisano 10 Marca 2011 Co tu dużo gadać i się wywozić na temat co jest a czego nie ma.... Ja tu widzę kolejny wspaniały model spod Twojej ręki, i oby tak dalej. Mi się bardzo podoba, bardzo wysoki poziom - przyzwyczaiłeś nas już do teho pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazik Napisano 10 Marca 2011 Share Napisano 10 Marca 2011 Dorzuciłbym jeszcze słabo przylegającą do słupków przednią szybkę. Nie przepadam za takimi galeriami. Wolę fotki na jednolitym tle. Będą jakieś fotki wnętrza? Model czysto i ładnie wykonany. Kilka drobiazgów i byłby idealny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akryl Napisano 11 Marca 2011 Share Napisano 11 Marca 2011 Mogłeś dać fotki z jednlitym tłem, żeby był lepiej widać detale. A oprucz tego nie ma się do czego przyczepić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 13 Marca 2011 Autor Share Napisano 13 Marca 2011 Zastanawiają mnie tylko wloty na masce, nie powinno być bardziej widać tej siatki, mam wrażenie że o nich zapomniałeś Siateczki sa zamontowane tak, jak pozwala na to kasta modelu. Inaczej raczej sie chyba nie da. Znając Ciebie to pewnie już szykujesz jakiś kolejny ciekawy model No i to nie jeden... Dorzuciłbym jeszcze słabo przylegającą do słupków przednią szybkę.Nie przepadam za takimi galeriami. Wolę fotki na jednolitym tle. Szyba bardziej juz przylegac nie moze... Jest dokladniutko dopasowana. Niedlugo dorzuce kilka fotek na jednolitym tle, chociaz obecne nie sa wcale zle, oczywiscie moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 13 Marca 2011 Share Napisano 13 Marca 2011 przemekgksw3 napisał: Zastanawiają mnie tylko wloty na masce, nie powinno być bardziej widać tej siatki, mam wrażenie że o nich zapomniałeś Siateczki sa zamontowane tak, jak pozwala na to kasta modelu. Inaczej raczej sie chyba nie da. Nie no trochę źle to powiedziałem , chodzi mi o ich odznaczenie pod względem kolorystycznym, w tej chwili zlewają się z resztą karoserii, przydało by się im podkreślenie waschem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi