Archelaos Napisano 9 Marca 2011 Share Napisano 9 Marca 2011 Witam Pracuję nad figurką współczesnego pilota USAF w skali 1:48 (gotowy do lotu) i szukam zdjęć. Interesują mnie zwłaszcza ujęcia od tyłu, pokazujące układ pasów i sprzączek, bo takich zdjęć, jak dotąd, nie udało mi się znaleźć. Czy nasi piloci F16 używają tego samego wyposażenia? Na zdjęciach wygląda podobnie, ale może ktoś wie na pewno Będę wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babcia131 Napisano 9 Marca 2011 Share Napisano 9 Marca 2011 (edytowane) Wpisz w google -grafika " pilot F-16 " jest trochę zdjęć .Poniżej jedno jakie znalazłem pokazujące 'tył', ale trzeba by klikać na każde z ujęć , żeby otwierać kolejne strony. Uploaded with ImageShack.us Kolejne zdjęcie -tu zastrzeżenie -wszystko zależy od wersji fotela, posczególne kamizelki mogą się różnić . Uploaded with ImageShack.us Możesz również wpisać w grafikę "uniform pilots USAF" tez można coś wybrać. Edytowane 9 Marca 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 9 Marca 2011 Share Napisano 9 Marca 2011 A, że się przyczepie robisz plilota, pilota czy pitola bo już się zgubiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archelaos Napisano 11 Marca 2011 Autor Share Napisano 11 Marca 2011 Dzięki babcia (babciu? ) Właśnie takiego zdjęcia mi brakowało! Jak pisałem, szukałem już wcześniej na google, i zebrałem całkiem sporo fotek z widokiem od przodu lub z boku. Oj crustian, czepiasz się Jakby któryś z modów mógł poprawić tytuł wątku, to byłoby super Figurka wygląda w tej chwili tak, dodałem SGM* na wszelki wypadek: Jak widać nieco zabawy mnie jeszcze czeka. Muszę choćby przesunąć zamki kieszeni na dole nogawek wyżej. Tył zacząłem dopiero poprawiać: *SGM = Standardowy Grosz Modelarski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi