Nexus Napisano 12 Marca 2011 Share Napisano 12 Marca 2011 Rzadko tu zaglądam, ale teraz mnie przypiliło Poszukuję modelu Chargera z 1966. Czy takowy istnieje? Jeśli nie, to czy da radę zrobić konwersję z jakiegoś innego modelu? Ma to być prezent dla kogoś, kto właśnie odnawia taki samochód No i dowód na to, że model da się zrobić szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 12 Marca 2011 Share Napisano 12 Marca 2011 Jedyne, co znalazłem to tylko ten link na amerykańskim ebay'u. 1966 DODGE CHARGER MODEL KIT #7-200 MADE BY MPC http://cgi.ebay.com.sg/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260726177514 Swoją drogą - niezły news, że w Polsce ktoś odnawia akurat ten model Chargera. Da się wydębić jakies foty oryginału? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 12 Marca 2011 Autor Share Napisano 12 Marca 2011 W tym sęk, że nie w Polsce Zdjęcia zrobię przy najbliższej okazji... Cena widzę lekko zaporowa i aukcja wciąż trwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 12 Marca 2011 Share Napisano 12 Marca 2011 (edytowane) Ten rok akurat ciężko dostać na ebayu jest więcej 67' i już w tanich cenach np 20$, a 66' a 67' różnią się tylko małymi szczegółami. Edytowane 12 Marca 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 12 Marca 2011 Share Napisano 12 Marca 2011 Szkoda, że nie w Polsce, bo już na inne forum ze zdjęciami chciałem zapraszać ;) Jeśli kupisz model, to ja bym prosił o relację z budowy, bo to za ciekawy temat, żeby tak miał przejść bez echa na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 13 Marca 2011 Autor Share Napisano 13 Marca 2011 No właśnie o te szczegóły chodzi Kumpel jest fanem amerykańskich "muscle cars" i różnice wychwyci w lot. Ja nie Jak mi się uda nabyć, to postaram się wrzucić na forum relację. To będzie raczej budowanie na szybko, bo termin bliski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi