Mikele Napisano 16 Marca 2011 Share Napisano 16 Marca 2011 Witam. Czy ktoś z Was dysponuje zdjęciami Mi-8 nb 656 z czasów służby w 37 PŚT? Na airliners.net są zdjęcia już z czasów Bydgoszczy, a na wp.scn.ru także są stosunkowo młode schematy malowań polskich ósemek (PKW Irak) 656 EPBY #1 2001 656 EPBY #2 2001 656 EPBY #3 2007 656 PKW Irak Jedyny rys, jakim dysponuję jest ten z książeczki z kalkami wydawnictwa Intechu, ale to za mało i do identyfikacji kolorów i rozkładu plam kamuflażu. źródło: "Wojskowe godla i tablice rozpoznawcze #03 - Polskie Sily Powietrzne part 2" Intech, Kraków 1996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tees Napisano 17 Marca 2011 Share Napisano 17 Marca 2011 Ja dysponuje tylko tymi dwoma fotami . Może się przydadzą tobie. Pozdrawiam Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 17 Marca 2011 Autor Share Napisano 17 Marca 2011 Właśnie widzę, że walnąłem babola Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi