maciekw Napisano 18 Marca 2011 Share Napisano 18 Marca 2011 Model powstał na prezent. Tu jest in-box. Nie dbałem o poprawność historyczną- model jest dosłownie prosto z pudła. A i tak to, jak Tamiya zawaliła wykonanie napsuło mi krwi :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 18 Marca 2011 Super Moderator Share Napisano 18 Marca 2011 Coś ci nawaliła ta Picasa - brak fotek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekw Napisano 18 Marca 2011 Autor Share Napisano 18 Marca 2011 mhm U mnie działa (na kilku komputerach/różnych przeglądarkach/różnych systemach operacyjnych)..... Dodam, że nie jestem na Picasie zalogowany. Więc nie wiem dlaczego może być brak fotek :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter Napisano 19 Marca 2011 Share Napisano 19 Marca 2011 He Widzę że powalczyłeś teżz tym "wspaniałym" odlewem Przyznaję - makabrycznie się ten zestaw obrabiało. Ja swojego wciągnąłem do innej armii: viewtopic.php?t=23162 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 Błyszczy się, co przeszkadza w oglądaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 8 Maja 2011 Share Napisano 8 Maja 2011 Jak zawsze widzę brak komentarzy na modelworku ;) Powiem od siebie że brakuje cieniowania co mogłaś śmiało robić na tak dużej figurce no i fatalne oczy, też do ćwiczenia, następna będzie już wyraźnie lepsza, tak to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekw Napisano 14 Maja 2011 Autor Share Napisano 14 Maja 2011 Rzeczywiście się trochę błyszczy. Jednak nowych zdjęć nie zrobię, bo u mnie ten model już od dawna nie stoi. Cieniowanie jest zrobione. Dość niewielkie i mało widoczne na zdjęciach. Ale na 5-tym zdjęciu od dołu coś z cieniowania widać ;) Malowanie twarzy figuratom zawsze sprawiało mi problemy :( Ale może kiedyś to przećwiczę- choć zwykle figurek nie robię (to było coś w rodzaju wyjątku ) :: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi