Michał81 Napisano 29 Marca 2011 Share Napisano 29 Marca 2011 Jako, że obiecałem warsztat, oto i on. Tym razem dla relaksu coś w mniejszej skali, czyli 1/35. To będzie minidioramka ze skandynawskim domkiem Adalbertusa i dwoma spadochroniarzami kupionymi kiedyś na giełdzie. Co do figurek to odlewy nie są za specjalne, brakuje broni i elementów wyposażenia, ale jak się wspomogę Dragonem to będzie działać. Póki co zestaw startowy wygląda tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał81 Napisano 30 Marca 2011 Autor Share Napisano 30 Marca 2011 kompozycja podstawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 30 Marca 2011 Share Napisano 30 Marca 2011 Trochę ciasno, ale fajnie Z czego w tej Norwegii dachówki robili? Jakieś płyty łupków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał81 Napisano 30 Marca 2011 Autor Share Napisano 30 Marca 2011 Co do zagęszczenia populacji to sugerowałem się tym obrazkiem: I chyba trzy figurki, a nie dwie zostawię, bo się kompozycja uzupełnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 23 Czerwca 2011 Share Napisano 23 Czerwca 2011 Normalne dachy tak jak i u nas: dachówka ceramiczna, dachówka drewniana (gont), blacha i słoma, u nich trawa (długa). Na zdjęciu dobrze nie widać co to za budynek, ale ja bym stawiał na dachówkę ceramiczną lub blaszany dach, a jak płaski to smołowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi