Michał81 Napisano 29 Marca 2011 Napisano 29 Marca 2011 Jako, że obiecałem warsztat, oto i on. Tym razem dla relaksu coś w mniejszej skali, czyli 1/35. To będzie minidioramka ze skandynawskim domkiem Adalbertusa i dwoma spadochroniarzami kupionymi kiedyś na giełdzie. Co do figurek to odlewy nie są za specjalne, brakuje broni i elementów wyposażenia, ale jak się wspomogę Dragonem to będzie działać. Póki co zestaw startowy wygląda tak: Cytuj
LordDisneyland Napisano 30 Marca 2011 Napisano 30 Marca 2011 Trochę ciasno, ale fajnie Z czego w tej Norwegii dachówki robili? Jakieś płyty łupków? Cytuj
Michał81 Napisano 30 Marca 2011 Autor Napisano 30 Marca 2011 Co do zagęszczenia populacji to sugerowałem się tym obrazkiem: I chyba trzy figurki, a nie dwie zostawię, bo się kompozycja uzupełnia Cytuj
skala72 Napisano 23 Czerwca 2011 Napisano 23 Czerwca 2011 Normalne dachy tak jak i u nas: dachówka ceramiczna, dachówka drewniana (gont), blacha i słoma, u nich trawa (długa). Na zdjęciu dobrze nie widać co to za budynek, ale ja bym stawiał na dachówkę ceramiczną lub blaszany dach, a jak płaski to smołowany. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi