Michał96 Napisano 30 Marca 2011 Share Napisano 30 Marca 2011 Cześć to ja Michał, tym razem chcę wam pokazać swój 4 w życiu mode w skali 1:35. Model jest firmy Academy-figurki były łącznie w zestawie. Zimmerit zrobiłem samemu z masy chemoutwardzalnej firmy wamod.Model malowany ręcznie pędzlem, farbami pactry. Pierwszy raz użyłem metalizeru. Jest to mój zaledwie trzeci model, ciągle się uczę i staram się doskonalić swoje modele, proszę o choć troszeczkę wyrozumiałości . Uploaded with ImageShack.us A to moja pierwsza figurka w skali 1:35 zdjęcie niewyraźne ale nie wiedziałem jak je lepiej zrobić Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 30 Marca 2011 Share Napisano 30 Marca 2011 powiem tak, jeszcze duuużo pracy przed Tobą jeśli chodzi o warsztat modelarski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 31 Marca 2011 Share Napisano 31 Marca 2011 Jak na 4 model, nie jest źle. Ja zanim jakiś tam poziom osiągnąłem to straciłem rachubę przy którym Zainwestuj w aero, bo naprawdę warto, wtedy twoje modele wejdą na poziom wyżej i ważne stosuj umiar we wszystkim to moja taka rada, bo ja jak się na przykład rozpędziłem z robieniem błota na modelu, to potem ciastko czekoladowe przypominał. Tak patrzę na te foty i powiem że gdybyś zadbał bardziej o szczegóły modelik byłby całkiem całkiem. Pamiętaj że diabeł tkwi w szczegółach Nie zniechęcaj się Tylko pracuj dalej, Pamiętaj że każdy kolejny model będzie lepszy. Zaglądaj tutaj na forum i czytaj porady kolegów, bo naprawdę możesz się wiele czytając nauczyć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 31 Marca 2011 Share Napisano 31 Marca 2011 Jakby Mausem po nim przejechali. Tzn tak -widać co chciałeś osiągnąć. Problemem są umiejętności. W następnym modelu skup się na jednej technice i ją opanuj. Potem kolejne. Pilnuj też poprawności merytorycznej. Zdjęć w necie i warsztatów na tym forum jest od cholery. Masz ambicję i to jest dobre. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 31 Marca 2011 Autor Share Napisano 31 Marca 2011 Dzięki, nie będę ukrywał, że nie potrzebnie zrobiłem ten zimmerit. Jak bym go nie zrobił to wyszło by napewno lepiej, ale chciałem spróbować. Nie jestem z niego zadowolony zrobiłem go na szybko, bo miałem parę dni wolnego a nauki tyle, że nie wiedziałem kiedy go zrobie no i się pospieszyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
repmed Napisano 31 Marca 2011 Share Napisano 31 Marca 2011 Powiem tak - dobicia kompletnie nierealne. Idź na budowę i obejrzyj koparke lub spychacz. Żeby tak dobić tu era, trzebaby przez 10 chałup przejechać. Poza tym, dużo roboty przed Tobą, ale początek dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi