Nathan Napisano 26 Listopada 2011 Autor Share Napisano 26 Listopada 2011 Kwiatów się na zakończenie tego tematu nie spodziewałem ale paru słów uwag to i owszem ;) Cóż, najwyraźniej Czapla nie znalazła sobie wielu sympatyków Zapraszam do galerii. I do zobaczenia przy innych projektach Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 26 Listopada 2011 Share Napisano 26 Listopada 2011 Hmmm, chętnie bym skomentował, tylko jak, skoro niczego takiego jeszcze nie "popełniłem" - nie mam punktu odniesienia... Kiedyś skleiłem kilka modeli w tej skali, ale był to lotniskowiec, pancernik, ze dwa niszczyciele i okręty podwodne. Malowałem tylko detale - tj. lufy armat i kapy kominów - więc moje dotychczasowe dokonania nawet nie zbliżają się do Twoich, tym bardziej, że zrobiłeś to w żywicy, materiale, którego chorobliwie unikam . Pisałem już wcześniej, że dioramka bardzo mi się podoba i zdanie podtrzymuję. Ruch niewielki, ilość personelu, rzec by można, "minimalistyczna", ale właśnie chyba tak to wyglądało - zresztą, nigdy nie było chyba tłumów na nabrzeżu przy przeładunku kilkunastu ton materiałów wybuchowych... Wprawdzie w niektórych ujęciach widać "płaskość" blaszkowej załogi, ale składam to na karb funkcji makro. Osobnym tematem jest łódeczka - taka wisienka na torcie Muchy akceptują bzzz-bzzz P.S. Spójrz na licznik wyświetleń - ja kiedyś też narzekałem, że nikt się moją pracą nie interesuje, aż odesłano mnie do niego . Wychodzi na to, że nie jest tak źle, skoro tyle razy odwiedzono ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 8 Października 2013 Share Napisano 8 Października 2013 Gruuubo po czasie, ale uznałem, że muszę skomentować: świetna diorama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi