Nathan Napisano 26 Listopada 2011 Autor Napisano 26 Listopada 2011 Kwiatów się na zakończenie tego tematu nie spodziewałem ale paru słów uwag to i owszem ;) Cóż, najwyraźniej Czapla nie znalazła sobie wielu sympatyków Zapraszam do galerii. I do zobaczenia przy innych projektach Wojtek Cytuj
wielkamucha Napisano 26 Listopada 2011 Napisano 26 Listopada 2011 Hmmm, chętnie bym skomentował, tylko jak, skoro niczego takiego jeszcze nie "popełniłem" - nie mam punktu odniesienia... Kiedyś skleiłem kilka modeli w tej skali, ale był to lotniskowiec, pancernik, ze dwa niszczyciele i okręty podwodne. Malowałem tylko detale - tj. lufy armat i kapy kominów - więc moje dotychczasowe dokonania nawet nie zbliżają się do Twoich, tym bardziej, że zrobiłeś to w żywicy, materiale, którego chorobliwie unikam . Pisałem już wcześniej, że dioramka bardzo mi się podoba i zdanie podtrzymuję. Ruch niewielki, ilość personelu, rzec by można, "minimalistyczna", ale właśnie chyba tak to wyglądało - zresztą, nigdy nie było chyba tłumów na nabrzeżu przy przeładunku kilkunastu ton materiałów wybuchowych... Wprawdzie w niektórych ujęciach widać "płaskość" blaszkowej załogi, ale składam to na karb funkcji makro. Osobnym tematem jest łódeczka - taka wisienka na torcie Muchy akceptują bzzz-bzzz P.S. Spójrz na licznik wyświetleń - ja kiedyś też narzekałem, że nikt się moją pracą nie interesuje, aż odesłano mnie do niego . Wychodzi na to, że nie jest tak źle, skoro tyle razy odwiedzono ten temat Cytuj
jpl Napisano 8 Października 2013 Napisano 8 Października 2013 Gruuubo po czasie, ale uznałem, że muszę skomentować: świetna diorama. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi