ernesto t34 Napisano 13 Kwietnia 2011 Napisano 13 Kwietnia 2011 Witam jestem nowy na tym forum ale bardzo potrzebuje waszej pomocy chciałbym stworzyć dioramke z call of duty modern warfare 2 z misji brytyjczyków czyli kap. price, soap ,nikolai i ghost w sceneri z uazem i smigłowcem ale niestety nigdzie niemoge znalezc odpowiednich figurek polecicie coś ?? Z góry dzięki Cytuj
sir.michal Napisano 20 Kwietnia 2011 Napisano 20 Kwietnia 2011 Podaj nazwę misji to zagram sobię w nią na kompie. I postaram się pomóc. A tak nawiasem to kocham Moder Warfare Cytuj
cloner16 Napisano 20 Kwietnia 2011 Napisano 20 Kwietnia 2011 Czekam na coś takiego, a tak poza tym w MW2 jest jak dla mnie za mało Afganistanu i Iraqu. Może znacie jakieś gry z tym rejonem? Cytuj
uszu Napisano 20 Kwietnia 2011 Napisano 20 Kwietnia 2011 Czekam na coś takiego, a tak poza tym w MW2 jest jak dla mnie za mało Afganistanu i Iraqu. Może znacie jakieś gry z tym rejonem? Właśnie fajnie, że nie ma bo nudny dla mnie trochę(wole się z Ruskimi nawalać po lasach) ale jak kto woli Cytuj
sir.michal Napisano 20 Kwietnia 2011 Napisano 20 Kwietnia 2011 Medal of honor. To będzie to czego Ci potrzeba.... Cytuj
K_Mazur Napisano 20 Kwietnia 2011 Napisano 20 Kwietnia 2011 A może coś z Call of Duty MW ?? Np Misja pt "Bagno" gdzie Ambrams ugrzązł w błocie i musiałeś zabezpieczyć teren i pozabijać wrogów z rpg i tych bez rpg . Pamiętam ze na najwyższym poziomie ta misja to było piekło Cytuj
xDamian Napisano 20 Kwietnia 2011 Napisano 20 Kwietnia 2011 Taaak. Nowe medal of honor to mnóstwo afganu i innych pustynnych klimatów, jak bomby na komórkę. Cytuj
Kami Napisano 1 Maja 2011 Napisano 1 Maja 2011 Zrobienie dioramki wykorzystując scenerie z gry to świetny pomysł... A jeszcze ciekawsze byłoby może wykonanie mapki z multiplayera... mnóstwo sreenów, planów i samemu można polatać po planszy i pomierzyć kałachem to i owo Kami Cytuj
ernesto t34 Napisano 16 Czerwca 2011 Autor Napisano 16 Czerwca 2011 przepraszam panowie że długo mnie nie było wyjazd.... ale tak jak kolega wyżej pisał dokładnie strzał w 10 chodzi o misje z abramsem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi